Simge sonuçtan memnun

Aras Kargo Eve Kurye Çağırma

Aras Kargo Eve Kurye Çağırma
25 Nisan 2024 19:38

23.04.24 tarihinde kargom teslim alınacak şeklinde Aras Kargo'dan eve kurye talebinde bulundum. 2 gün geçmesine rağmen kargom teslim alınmamış olup tarafıma herhangi bir bilgilendirilmede bulunulmamıştır. Teslim alacak birim ile iletişime de geçemedim. Yaşanan aksaklığın en kısa sürede giderilmesini rica ediyorum bu şekilde iade süresinde aksaklıklar yaşanmasına sebebiyet verilmektedir talebimi yeniden oluşturdum

01 Mayıs 2024 09:58

2 gün önce Online siteden Eve kurye çağırma talebinde bulundum. Daha sonrasında tel üzerinden şubeyle iletişime geçip daha önce de bu konuda sıkıntı yaşadığımı o sebepten dolayı gün içerisinde kargomun alınıp alınamayacağını danıştığımda alınacağını söylemesine rağmen alınmadı. Talebimin en kısa sürede karşılanmasını rica ediyorum

1714546722543.img-3685.jpg
01 Mayıs 2024 09:56

25 Nisan 2024 19:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

26 Nisan 2024 17:30

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Simge
Simge
26 Nisan 2024 17:30

Twşekkürler

Celalettin
31 Temmuz 2024 19:48
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 10:52
Burak sonuçtan çok memnun

10 Kasım 2024 12:50
"Benimle ilgilenen ve çözüm odaklı yaklaşım sunan Hale hanım sayesinde problemim çözüme kavuştu, Hale hanıma teşekkür ederim."
Kutay sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2025 15:46

25 Temmuz 2023 13:35