Umutcan sonuçtan hiç memnun değil

Aras Kargo Bursa Çekirge Şubesi Çalışmıyor

19 Temmuz 2024 12:34

Aras Kargo ve Çekirge Şubesindeki çalışanlarından şikayetçiyim. 2 yıldır aracı olduğumuz firmadan ötürü mecburen çalışmak zorunda kaldığımız, işini yapmayan lakayıt şube. Her gün Aras Kargo aracılığı ile kargo geliyor. Bize ve her gün aynı problemler ile karşılaşıyorum. Şubede araç yok, personel eksiğimiz var, getiremiyoruz, gelip alır mısınız bunu da nezaketen soruyorlar yoksa kalacak günlerce orada. Her gün bu tarz konuşmalar ile karşı karşıya kalıyorum. Bu benim problemim değil, 2 yıldır eksiklerinizi tamamlayamıyorsanız sözde kurumsal firmasınız. Şubeye her gün gidiyorum, kapılarında 6-7 araç yükleme indirme yapıyorlar (yerlere fırlatarak). Yeteri kadar personel de var ama 2 kilometre mesafeye gelince ürün ulaştırmıyorlar. Kargoyu bana ulaştırmadıkları yetmemiş gibi otomatik sistemden onay verip kargonuzu teslim ettik diye SMS alıyorum. Şube müdürü de keza umursamaz bir şekilde geçiştiriyor. Şikayet edebilirsiniz diye yaklaşımlarda bulunuyor. İşimizi gücümüzü bırakıp firmanızın işini yapmak istemiyoruz.

19 Temmuz 2024 12:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

20 Temmuz 2024 13:05

Otomatik mesaj çözüm yok şaşırtmadı Aras Kargo