Furkan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 18:38

Aras Kargo Beylerbeyi Şubesi Üsküdar

Siparişi 17 Ekim 2024 tarihinde vermiş olmama ve 21 Ekim 2024 teslim tarihi gözükmesine rağmen, ilgili şubenin sisteme girdiği tek veri, 21 Ekim'de kargonun ellerine geçmiş olduğunu beyan etmeleri. 21-22-23 Ekim'de aradığımda her seferinde ertesi gün teslim edileceğini söylemelerine rağmen ve hatta 24 Ekim yani bu sabah aradığımda henüz araç yola çıkmadı, bugün kargonuz dağıtıma çıkacak, elinizde olur denmesine rağmen yine ilgili kargom gelmedi. Ayrıca Beylerbeyi adındaki şubenin Beykoz sınırlarıyla ne alakası var çok merak ediyorum. Emniyet şubesinde olsa kendim de gidip almıştım şimdiye kadar ama ilgili şube bana yakın değil.

24 Ekim 2024 18:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

04 Kasım 2024 12:18

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Ferudun sonuçtan hiç memnun değil

Ferudun
16 Ekim 2024 18:57
Aras Kargo Çakmaklı Şubesi Teslimat Sorunu Ve Yanıltıcı Bilgilendirme
Aras Kargo Çakmaklı Şubesi Teslimat Sorunu Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

04 Eylül 2024 15:31

14 Aralık 2024 16:48
Aras Kargo Diyarbakır Bağlar Şubesi: Teslimat Sorunları Ve İletişim Eksikliği
Aras Kargo Diyarbakır Bağlar Şubesi: Teslimat Sorunları Ve İletişim Eksikliği
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 18:04
Aras Kargo'nun Teslimat Sorunları Ve Yönetim Eksikliği
Ceydanur sonuçtan hiç memnun değil

Ceydanur
31 Ekim 2024 11:17