Aras Kargo Aras Altınyol İzmir Şube Teslim Etmediği Halde Teslim Edildi Görünüyor

03 Ekim
Esranur'un Teşekkür Mesajı
“Benimle ilgilenen ve beni arayan temsilcinize teşekkür ediyorum”

Kargo takip no 3509898381335 numaralı kargomu beklerken SMS geldi bana teslim edildiğine dair ancak bana kargo gelmedi teslim edilmedi. Kapıma mı bıraktı kurye diye baktım kapımada bırakılmamış kargo nasıl teslim edildiye düşer teslim edilmediği halde aklım almıyor acil dönüş istiyorum. İnternet sitenizde bize ulaşın kısmında belirttiğiniz a********@hs02.kep.tr Mail adresiniz de yanlışmış iletilmedi adres yanlış geri dönüşü aldım. Şaka gibisiniz!

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 3 dk
Aras Kargo Logo
03 Ekim 20:29

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo www.araskargo.com.tr 444 25 52

Aras Kargo Logo
04 Ekim 17:03
04 Ekim 18:20

Yaklaşımınız için ilginiz için size çok teşekkür ediyorum. Yalnızca size teşekkür ediyorum 🙏🏻 getirmezlerse yazmamı söylemiştiniz bu saat oldu getirmediler kargomu yapılan bu büyük yanlışlığa rağmen öncelik verilmemesi ve size ulaşmış olduğumdan dolayı telefondaki suçlayıcı konuşması da her şeyiyle şaşırttı beni Altınyol şube

04 Ekim 19:32

Şimdi getirdiler kargomu teşekkür ederim yardımınız için🙏🏻

04 Ekim 19:33

Benimle ilgilenen ve beni arayan temsilcinize teşekkür ediyorum

Aras Kargo Hatalı Yanlış Çalışan Kargo Şirketi

Ahmet
07 Ekim

İnternet sitesinden Aras Kargo ile gelen ürünüm bana ulaşmadan teslim edildi mesajı geldi mesaj gelmesine rağmen. Şubeyi aradım. Şube kargonuzun hala bizde olduğunu söyledi. Öğleden sonra size verileceği söylendi. Ama hala ne gelen bir kargom ne gelen bir aramam var.

Aras Kargo Eksik Parça Gelmeden Geri İade Edildi

Esin
17 Ağustos

2 ay önce A101 internet sitesinden aldığım ürün evdemo mobilya tarafından sorunlu gönderildi. Eksik parça temininde bulundum haftalar sürdü. Aras Kargo anlaşmalı olarak gönderilen ürün elime ulaşamadan geri iadesi yapılmış ve teslim edildiği gözüküyor. Evdemo mobilyaya geri iadesi yapılmış müşteri t...

Aras Kargoyu Kafalarına Göre İade

Emre
12 Ağustos

07.08.2023 'te İstanbul'dan çıkan kargom 08.08.2023 tarihinde Uşak Merkez şubeye ulaşıyor ve ürün dağıtıma çıkmadan şubede bekliyor internet sitesinden baktığımda teslimat şubesinde olarak gözüküyor. 12.08.2023 tarihine kadar ne bir mesaj ne bir arama ne de gelen giden oldu. Bütün gün iş yerindeyim....

Aras Kargo Teslim Edildi Yazıyor Kargo Gelmedi

Ali
22 Temmuz

Aras Kargo internet sitesinden sorguluyorum. Kargom be Ka teslim teslim edildi yazıyor. Gelen giden olmadı. Müşteri hizmetlerini Aradığımızda Aradığımızda da ulaşamıyoruz. Hafta sonuna geldiği içinde kargonun akıbetinden şüpheliyiz. Aras Kargo bu konu ile ilgileneceğini umuyorum.

Aras Kargo Teslim Edildi Yazıyor Kargo Gelmedi

Aras Kargo'dan Olan Kargomun Gecikmesi

Hazar
11 Haziran

Online bir internet sitesinden sipariş ettiğim ve Aras Kargo aracılığıyla gelmesi gereken kargom 9 gündür gelmedi. Normalde teslimat tarihi 2023 yılının 6. ayının 8'i iken, bugün 6. ayın 11'i olmasına rağmen kargom hala gelmedi. Kargomun bana ulaşmasına yardımcı olursanız memnun olurum.

0 Yorum

Cevaplandı