Talha sonuçtan çok memnun

Aras Kargo 30 Desi Teslim Kuralı

02 Haziran 2023 15:46
Talha'nın Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü.”

31.05.2023 tarihinde Kargoya satıcı tarafından teslim edilmiş kargom. 01.06.2023 tarihinde dağıtıma çıkarılmıştır, fakat kurye tarafından arandığımda eve teslim yapılmayacağını istersem iade edebileceğim söylenmiştir. Bunun üzerine Natoyolu Şubesini aradığımda, onlarda aynısını söyledi. Ulaştırma Bakanlığını okuyabilirsiniz, 30 desi üzerini kata çıkarma zorunluluğumuz yok denmiştir. Fakat kargom takip bilgilerinde gözüktüğü üzere 24 desidir.
Bunun üzerine tekrar eve yönlendirmelerini talep ettim. Gelen kurye'ye bana eve kadar teslim yapılacağı söylendi dediğimde, memnuniyetsiz bir şekilde, bir sen biliyorsun doğrusunu rica etsen getirirdim demiştir.
Rica etmek mecburiyetinde değilim. Kargom hasarlı geldiği gibi, eve teslim de edilmedi. Desi sınırları içerisinde olmasına rağmen sadece bina önüne kadar getiririz dediler.
Satıcı ile görüşmelerim sonucu hasarlı parçaları tekrar göndermeyi kabul etti. Fakat ne yazık ki yine Aras Kargo ile göndermek durumunda. Bu sefer de aynı problemi yaşamak istemediğimi, gelecek kargomun toplam 10 desi olduğunu belirtmek isterim. Natoyolu şubesi'nin bu konuda uyarılmasını ve sitenizde yer alan kurallara göre dağıtım yapması konusunda bilgilendirmenizi talep ediyorum.

02 Haziran 2023 15:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

03 Haziran 2023 12:15

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Talha
Talha
03 Haziran 2023 12:58

Sorun çözüldü.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 13:32

19 Nisan 2024 03:30
Burcin sonuçtan hiç memnun değil

Aras Kargo Kargonun Kata Teslim Edilmemesi Mağduriyet Yarattı

12 Haziran 2025 17:17
Aras Kargo Kargonun Kata Teslim Edilmemesi Mağduriyet Yarattı
Beyza sonuçtan memnun değil

12 Temmuz 2024 10:31

26 Aralık 2023 10:06
Yine Şaşırtmadın Aras Kargo!
Yine Şaşırtmadın Aras Kargo!
Aras Kargo Kategorileri