Ergin sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch Ultra Yurt Dışı Garantisi Geçersizmiş

11 Eylül 2023 20:29

Aralık 2022 tarihinde yurt dışından (Tayland) aldığım Apple Watch Ultra cihazım cihazla suya derin dalış yapabilirsiniz. Reklamlarına rağmen kıyıda 5 dakika denize girip çıktığımda ısınıp kapandı ve bir daha açılmadı. Apple destekle görüştüm Adana M1 Gürgençler yetkili servise götürmemi söylediler, getirdim ve yetkili kişi saatiniz BTK'ya kayıtlı olmadığından artık cihazınız çöp konumunda gibi bir yanıt verdi. Pasaportuma 1 cihaz kayıt edebildiğimden dolayı mevcut kullandığım iPhone'um kayıtlı. 2. Bir kayıt yapamıyorum. Zaten nasıl kaydedeceğim? Ayrıca bu konuyu sorduğumda Cellular özelliğini kullanamazsınız, diğer tüm özellikleri kullanabilirsiniz. Demişlerdi, böyle bir seçenekten bahsetmediler. Yani Apple cihazlarını yurt dışından aldığınızda kullandığınız ülkede çöp oluyormuş, bizzat yetkilinin ağzından duyduğum cümle hu. Keşke bu parayı en azından servis konusunda yardımcı olan bir markaya verseydim. Bir de Apple ekosistemi kuruyordum, iPhone, Macbook, Airpods ve Apple watch'um var, diğer ürünleri de alacaktım güya işe bak.

Ahmet
Ahmet

Merhaba, Aynı sorunu ben de yaşadım. Sorunu çözebildiniz mi acaba?

Ergin

Merhaba, hayır çözemedim Apple'a da yazmıştım hiç ilgilenmediler bile. Kayıtsız cihaza bakmıyorlarmış kesinlikle.

Apple Watch Ultra 2 Su Geçirme Sorunu Ve Servis Desteği Eksikliği

Yasin
16 Temmuz 2025 15:44
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Ozan
18 Eylül 2023 10:15

Apple Watch Ultra İle Denize Girmeyin Garanti Karşılamıyormuş!

Tolga
02 Temmuz 2023 18:30
Apple Watch Ultra İle Denize Girmeyin Garanti Karşılamıyormuş!
Apple Kategorileri