Apple Macbook M1 Air Durduk Yere Bozuldu

Ferdi
02 Haziran 2024 18:03

Şubat 2022'de almış olduğum MacBook M1 Air cihazım, 2 yıldır yoğun kullanılmamasına rağmen haftada bir ya da ayda bir film izliyorum. İşe giderken kapağını kapattım. Gelip açtığımda açılmadı. Yetkili servise götürdüm, garantisi bittiği için 17.600 TL masraf çıkardılar ve sorunun anakartta olduğunu, değişmesi gerektiğini söylediler. Zaten ikinci el bu özelliklerde bir laptop bu fiyata. Sonra İstanbul'da başka bir firmaya yolladım, onlar da ekranda sorun olduğunu ve 15.000 TL'ye değişeceğini söylediler. Sorunun ne olduğunu da bilmiyorum. Cihaz açılıyor, ses geliyor. İkinci bir ekrana bağlıyorum, görüntü yok, Caps Lock tuşu ışığı yanıyor. Muhtemelen çöp oldu. Fakat diyeceğim şu ki, böyle bir markanın daha pil devri 40 olan, program bile çalıştırmadan bozulan bir cihazının arkasında durmaması üzdü. Araştırma yaparsanız cihazlarda kronik ekran sorunu ve anakart sorunu olduğunu görebilirsiniz. Ve hangi yetkili servise giderseniz gidin, cihaz parası kadar onarım parası istiyorlar. Apple tamamen hayal kırıklığı yaşattı bana.

Okan sonuçtan hiç memnun değil

Apple Macbook Air 2020: Garanti Sonrası Hayal Kırıklığı!

Okan

Apple Servisinde Yaşadıklarım
Apple Servisinde Yaşadıklarım

Çağlar
22 Ekim 2023 03:41
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
29 Mart 2025 18:32