Rüştü sonuçtan hiç memnun değil

Apple İPhone Sistem Arızası

Rüştü
07 Aralık 2023 21:42

İPhone 14 aldım bir sene olmadı henüz. Sıvı var uyarısı yapıyor. Özellikle %20 nin altında uyarı veriyor ve şarj olmuyor. Kasko ve garantisi var garanti dahilinde zentech Kayseri şubesinde onarım yapıldı ama bir sonuç alınamadı şikayetlerim devam ediyor. Media marka garanti dahilinde verdim. 1 aydan önce teslim alamayacağım. Ama geçen süre zarfında mağduriyet yaşıyorum. Gereğinin yapılmasını acilen istiyorum. Sistemsel bir hata verilmesi kullanıcı kaynaklı olmayan arızanın cefasını ben çekiyorum.

08 Aralık 2023 09:23

1 sene Media marktan iPhone şarj adaptörü aldım. Ses gelmeye bağladı. Bir önceki şikayetimde çözüm bulunamayıp sürekli süreç uzatılan telefonum ile birlikte Kayseri zentech şubesine garantiye verdim. Telefonu garantiye alırken şarj aletini orijinal değil diyerek kabul etmediler. Telefonumda garantide bir değişim olmadı aynı şekilde teslim aldım. Adaptörü Media markta götürdüm şarj aletinin orijinal olduğunu söylediler ve garantiye gönderdiler. Sürekli oradan oraya gidip uzayan süreçte paramızla mağduriyet yaşıyoruz acil çözüm bulunması istiyorum. Telefon ve adaptörümün faturaları hala var. Markadan gelen mail üzerine göndereceğim

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
27 Aralık 2023 11:50
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
23 Temmuz 2023 12:53
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
07 Aralık 2023 10:26

28 Aralık 2023 23:31
Apple Pişmanlıktır Çok Haksız Yere Maliyet Çıkarıyor
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
18 Ekim 2023 14:20