Apple Garanti Süreci Sıkıntısı

Yavuz
09 Eylül 2024 20:29

2022 yılında almış olduğum Apple Macbook Max M1 64GB marka laptopumun ekranında farklı acılardan bakıldığında, ekran kapalı ve ya siyak font ile kaplı olduğunda görülebilen lekelenmeler belirdi. Garanti süresi devam ettiği için cihazımı Apple servisine gönderdim. Ekranda lekelenmelerin tespit edilmiş olmasına ve kullanıcı hatası olmamasına rağmen cihazım garanti kapsamına alınmamıştır. Servis Raporunda "Cihazın yapılan kontrollerinde ekran üzerinde klavye izleri görüldü. Konu hakkında Apple Chat Support ile görüşüldü. Kozmetik bir durum, donanım testlerinde tespit edilemiyor sebep ile işlemsiz iade çıkıldı. Konu ile alakalı Apple Telefon Destek hattı ile görüşülebilir..." bilgisi tarafıma paylaşılmıştır.
Eğer ürünün kendinden kaynaklı sorunlar garanti kapsamına girmiyorsa 2 yıl Apple distribütör garantisi ne işe yaramaktadır?

Apple İki (2) Yıllık Sınırlı Garantisi/ Türkiye Mevduatı:

Apple Ürünleri ve Türkiye'deki Tüketiciyi Koruma Yasaları:

Apple Teknoloji ve Satış Limited Şirketi'nin belirtmiş oldu bilgiler ve Apple Support tarafından düzenlenen cihazıma ait servis raporu doğrultusunda cihazla ilgili zararlarımın fazlaya kalan haklarım saklı kalmak koşuluyla garanti kapsamına dahil edilerek giderilmesini talep etmekteyim.
Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı buradan bildiririm.

apple-garanti-sureci-sikintisi-3.pdf
apple-garanti-sureci-sikintisi-2.pdf
apple-garanti-sureci-sikintisi-1.pdf

Badel
Badel

Yavuz bey merhabalar ben de aynı sorunu yaşıyorum sadece siyah, koyu görüntülerde pembe ufak bir çizgi çıkıyor beyaz fonlarda kayboluyor, düşme, darbe, sıvı teması söz konusu değil. Gelecek hafta ben de servise göndereceğim. Siz sorununuza çare buldunuz mu acaba?

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sürecinde Macbook Pro'da Yaşanan Arızalar Ve Servis Sonrası Hasar Nedeniyle Mağduriyet

Emre
17 Ekim 2025 18:01
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Apple Macbook Batarya Isınması Ve Teknik Servisin İlgisiz Tavırları

Osman