Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
19 Haziran 2023 11:46

Apple Airpods Pro 2. Nesil kulaklık aldım. Kulaklıkla ilgili bazı şikayetlerim oldu. 1. Kulaklıklar birbiri ile uyumlu değil uyarısı veriyor. 2. Kulaklığın pil ömrü az gidiyor. 3. Gürültü engelleme modunda kulaklık gürültüyü tam olarak kesmiyor. Ses kapasitesi iyi değil. 4. Kulaklık ile müzik dinlerken arka planda mesaj geldiği zaman şirinin sesi net gelmiyor. Robot sesi gibi geliyor. Apple yetkili servise verdim. Cihazı benden kulaklığımın üzerinde küçük bir atma olduğu için 3.332₺ para talep edildi. Kulaklık değiştikten sonra diğer problemlerime bakılacakmış sorun varsa öyle değişim yapılırmış. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Ben oradaki atmadan şikayetçi değilim ki başka sorunlarım var. Önce kullanıcı kendi yaptığı hataların bedelini ödesin, cihazı öyle tamir ederiz. Demek bu böyle bir şey olamaz. Gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

Emine
21 Haziran 2023 10:11
Apple Airpods Pro 2. Nesil Sorunları / Yetkili Servis Sorunu

Sürekli bu uyarıyı alıyorum kulaklıklar uyumlu değil diyor sağ 1. Nesil sol 2. Nesil yazıyor Ve Siri mesajları okurken ses robot sesi gibi geliyor Geriden geriden net gelmiyor Müzik dinlerken sorun yok ama gürültü engelleme modu sesi tam kesmiyor

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
03 Şubat 2024 18:43
Apple Airpods Pro 2. Nesil Sorunu!
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
04 Kasım 2023 18:45
Apple Garantili Ürünün Sıfırından Daha Pahalı Teknik Ücret Çıkması
Gülter sonuçtan hiç memnun değil

Apple Airpods Pro Yazılımsal Hata Devam Ediyor

Gülter
26 Ekim 2023 16:14
Ziya sonucu yetersiz buldu

Apple AirPods Pro 2'nin Garanti Ve Servis Sorunları

Ziya
25 Ocak 18:23
Apple AirPods Pro 2'nin Garanti Ve Servis Sorunları
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Nihal
20 Eylül 2023 19:11