Koçtaş'tan Alınan Avize Zamanında Teslim Edilmedi

16 Aralık 2024 19:18

Koçtaş üzerinden 10 Aralık 2024 tarihinde Tufty 2li Eskitme Kristalli Modern Yatak Odası Salon Kristal Avize aldım. Satıcı: Apliqa Aydınlatma. Ürün gönderilmedi. Ürün için 16/12/2024 tarihinde aradım Koçtaş müşteri hizmetlerini tahmini kargoya veriliş tarihi 31/12/2024 olarak belirttiler. Hızlandırma için tedarikçi ile iletişime geçmemi söylediler. Koçtaş bu durumda hiçbir girişimde bulunmadı. Ödeme yaptığımız halde tedarikçi firma 31/12/2024 de gönderecekse ben 21 gün boyunca ürünü teslim alamayacaksam Koçtaş sürece müdahale edemeyecekse içinde bulunduğum durum çok olumlu bir profil çizmiyor. Saygılarımla.

17 Aralık 2024 14:01

21 Ekim 17:01 (Şikayetten 10 ay sonra)

Uğur

Merhabalar, Hüseyin Bey Yaşamış olduğunuz olumsuz bir durumdan dolayı gerçekten çok özür dileriz ama firmamız alakalı bir durum değildir kargo kodları pazaryerleri tarafından oluşmaktadır

Özgür sonuçtan çok memnun

21 Ağustos 2023 22:10
"Şikayetim yayınlandıktan sonra ürünü gönderdiğiniz için teşekkür ederim."
Mehmet sonuçtan memnun değil

Ödeme Alındı, Ürün Yok: Sessiz Kalan Müşteri Hizmetleriyle Mağduriyet

22 Eylül 11:52
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Siparişten Sonra Ürünler Gönderilmedi Ve Para İadesi Yapılmadı

04 Ekim 09:33