Antares AVM Antares Güvenlik Şikayet

14 Kasım 2023 17:21

Merhaba, yıllardır firmanızda çalışıyorum. Son olarak Ankara Antares AVM projesinde güvenlik görevlisi olarak çalışmaktayım; fakat defalarca üstlerimize durumu anlatmamıza rağmen hiçbir çözüm bulunmadı ve hiçbir yaptırım uygulanmadı. Üst yöneticilerin kendi adamlarını kayırdığı ve diğer personellere farklı davrandığı için birçok arkadaşımız işi bıraktı. Son bir sene içerisinde ayrılanlar, gerçekte işini iyi yapan vardiya arkadaşlarımdı. Bazı arkadaşların üst yöneticilerle tanışıklığı ve bağlantısı olduğu için her türlü rahatlığa sahip oldukları ve yaptıkları hataların göz ardı edildiği görülüyor. Sizler kadar köklü bir firma olmanıza ve hiçbir yöneticinin bizim derdimizi, sorunumuzu dinlemek için gelmediğini görmeme rağmen halen umutluyum. Eğer bu şekilde devam ederse, ben ve birçok arkadaşım işten ayrılmayı düşünüyoruz. Hiçbir projenizde bu kadar ayrımcılık yapıldığına şahit olmadım. Umarım bu yazım dikkate alınır ve birileri bizimle ilgilenir. İsmimi vermek istememin sebebi ise, bu konularda en ufak bir şikayette bulunan kişilerin işten çıkarılması için baskı yapıldığını ve üst yöneticilerin ellerinden geleni yaptığını gözlemlememdir. Umarım bir çözüm bulunur.

Duygu
14 Ağustos 2025 18:13

Antares AVM'de Güvenlik Alarmı: Tehlike Kapıda

03 Şubat 2025 13:05
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

AVM'de Scooter Yasağı Hakkında Yetersiz Bilgilendirme Ve İletişim Eksikliği

30 Temmuz 2025 21:27
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2024 10:27

09 Haziran 2023 09:34