Merve sonuçtan hiç memnun değil

Anpagross Mega AVM'de Sürekli Elektrik Kesintisi Sorunu

Anpagross Mega AVM'de Sürekli Elektrik Kesintisi Sorunu
04 Aralık 2024 11:57

Anpagross Mega AVM ile aramızda bulunan kira anlaşmazlığı sebebiyle bilinçli olarak elektriğimiz kesilmektedir. Konu ile ilgili Alo 186’ya sayısız ihbar etmemize rağmen bu konuyla ilgili tarafımıza dönüş sağlanmamıştır. AVM genelinde elektrik olmasına rağmen sürekli olarak çeşitli bahanelerle kendi ana trafolarından bize kesinti yapmaktadırlar. Konuyla ilgili özellikle pazar günü olan bu kesintilerin ekiplerinizce önlem alınmasını, ilgili ekibin AVM’ye gelerek araştırma yapmasını talep ediyoruz. Ayrıca aboneniz olduğumuz kurumunuzca ilgili tutanağın tarafımıza ulaşmasını ivedi şekilde talep ediyorum.
Elektrik kesintisi ile ilgili saatler şu şekildedir. Video kaydı ektedir.
24.11.2024
25.11.2024
01.12.2024

24 Ocak 2025 10:44

Sayın yetkili Anpa Gross Mega AVM (Esenyurt/ Haramidere /İstanbul) İçindeki Kadınlar WC’ de sürekli sorun var. Klozet taharet musluğu çalışmıyor. Diğer lavabonun sifonu çalışmıyor. El kurutma aparatı yaklaşık 1 yıldır çalışmıyor. El havlusu ve peçete çoğu zaman bulamıyoruz. AVM gibi kalabalık ve hastalıkların virüslerin bol olduğu bir yerde sıvı sabunlara su karıştırıldığını düşünüyorum. Gün içinde AVM de yaklaşık 8-10 saat vakit geçirmek zorunda kalıyoruz. Fakat WC kullanamıyoruz. Çocuğumla geldiğimde ayrı bir sorun halini alıyor. Etrafta eşimle benzin istasyonlarına gidiyoruz. Temizlik personellerine söylemelerimiz hiçbir sonuca ulaşmadı. Haftanın 6 günü buradayız. Ve zorlukla mücadele ediyoruz. Sizden bu durumun ivedilikle çözülmesini arz ve talep ediyorum

Huseyin sonuçtan çok memnun

İade Talebime Ve Memnuniyetsizliğime Çözüm Sunulmadı

25 Haziran 2025 15:24
"Gerçekten ne kadar teşekkür etsem azdır anpagross kendine yakışanı yaptı müşteri odaklı olduğunu ve müşteri memnuniyetini önde tuttuğunu gösterdi. Müşteri temsilcisi Semra hanıma çok teşekkür ediyorum sorunumla hemen ilgilendiler çözüm odaklı davrandılar ve hemen sorunu çözdüler keşke herkes anpagross gibi olsa müşteriye önem verse teşekkürler"
İade Talebime Ve Memnuniyetsizliğime Çözüm Sunulmadı
Akay sonuçtan hiç memnun değil

Güvenlik Personelinin İzinsiz Video Çekip İftira Atması Ailemde Huzursuzluk Yarattı

21 Ağustos 2025 11:38
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 23:36