Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 21:49

Anker Soundcore Life Tune kulaklığım daha 2 ay olmadan kırıldı. Yedek parça için mail attım ama asla dönüş alamadım. Cihazı Teknosa'dan aldım. Teknosa aracıyla servise gönderdim ve servis tamirin mümkün olmadığını ve cihazın değişim olacağı kırık yerin kullanıcı kaynaklı olduğu için indirimli 2.000 Tl fiyatla yeni kulaklık verilebileceği söylendi. 2500 TL aldığım kulaklığı 2 ay bile kullanamadım."Verdiğiniz kulaklıkta bu şekilde olursa ne yapacağım? Yine paralı mı onaracaksınız? " diye sordum "Evet" yanıtını aldım. Çok sık kullanmadım. Çok titiz kullanmama rağmen iç tarafta kızak sisteminde oluşan çatlak tamamen malzemedeki ya da mühendislikteki bir hatadır. Eski plastik ya da kalitesiz bir plastikten dolayı kırılır. Sonuçta bu kulak üstü kulaklık ve siz en ufak bir harekette kırılacak bir ürün ister misiniz? Bu kafa üstü kulaklık bu kadar basit ve çürük bir plastikten yapılmamalı. Malzemenin bu kadar kalitesiz olması beni hüsrana uğrattı. Her yeri çatırdıyor.

profile profile profile

Yaren
Yaren

Ben de aynı durumu 20 ay sonra yaşadım. Kulak pedlerinin zaten dikişi iki tarafta da tamamen atmıştı ve dikerek kullanmaya devam ettim. Kulaklığı sürekli çantasında taşımama ve baskı/zorlama olmamasına, dikkatli kullanıma rağmen kronik bir şekilde bu kulaklıkta problem yaşamak ve problemlere çözüm bulmamak can sıkıyor. Ses kalitesi için büyük bir beklentiyle tercih etmiştim ama bundan sonra ne alırım ne de kimseye tavsiye ederim bu markayı.

Alper
Alper

Merhabalar aynısı benimde başıma geldi bantladım mecburen başka yolu yok ne yazık ki

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2025 15:22
Garanti Kapsamında Kulaklıkta Tekrarlayan Parça Sorunları Ve Yetersiz Servis Çözümü
garanti-kapsaminda-kulaklikta-tekrarlayan-parca-sorunlari-ve-yetersiz-servis-cozumu-2.jpg

Anker Soundcore Media Markt Kulaklık Çatlama Ve Garanti Sorunu

23 Mart 2024 11:06
anker-soundcore-media-markt-kulaklik-catlama-ve-garanti-sorunu-1.pdf
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2025 15:28