Hatice sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 13:39

Anker Soundcore Q35 kulaklığımı Trendyol üzerinden sipariş vermiştim. Aldığımdan beri 5-6 kere kullanmadım bile, kutusunda muhafaza etmeme rağmen kronik bir şekilde sol tarafından çatladı. Bunun üzerine aldığım satıcı ile görüştüm ve bana Anker ile görüşmemi söyledi. Ardından Anker de servislerine yönlendirdi (sanal iletişim). Kulaklığı garanti kapsamında Yurtiçi Kargo ile kutusunda gönderdim. Yaklaşık 1 ay sonra kulaklık bana geri gönderildi. Kutuyu açtığımda resmen kulaklık ikiye bölünmüş, sanki bilerek kırılmış gibiydi. Ardından kutunun içindeki kağıda baktığımda 3000 TL takas teklif edildiğini gördüm (kulaklığı zamanında 2700 TL'ye aldım). Bırakın garanti kapsamında sorunun çözülmesini, Tüketici Hakları'na uymayan bir biçimde hem takas parası adı altında para istendi hem de mağduriyet yaşatıldı. Konuyla alakalı geri dönüş almazsam haklarımı her yerde arayacağımı da belirtmek istiyorum. Yazılanların hepsi kullanıcı ve tüketici beyanıdır.

profile profile

Eren
Eren

Bende aynı sorunu yaşadım. Aynı yerde aynı şekilde plastik kısım kırıldı. Garantisi devam etmesine rağmen 5000 TL para istediler. Tamir etmeden geri yolladılar ve daha kötü bir şekilde elime ulaştı. Yasal haklarımı kullanacağım mahkemeye başvuracağım.

Emre
Emre

Birebir aynı yerden aynı sorunla ben de sanal iletişime kulaklığımı yolladım garanti sürecim bitmişti ve gerekirse ücretini vererek tamir edilmesini istemiştim. Beni aradılar ve kabloda sorun olduğunu 2200 lira verirsem yenisi ile değiştirebileceklerini ve tamir edemeyeceklerini söylediler. Ben de amazonda sıfırı 2400 lira sadece plastik aksamında kırık var dalga mi geçiyorsunuz dedim ve kabul etmedim, konu kapandı. Kargom bugün geri evime geldi ve plastik çatlak olan bölüm tamamen kırılıp gönderildi. Ben de yasal olarak haklarımı savunmayı düşünüyorum.

Hatice
Hatice

Kesinlikle savunun konuyu araştırdığımda neredeyse alan herkeste aynı sorun meydana gelmiş

29 Kasım 2024 13:18

17 Ocak 2025 09:33
Kırık Kulaklık Mağduriyeti: Anker Q30 Servis Sorunu
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 12:08