Müşerref sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 20:35

Anadolu tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım hamilelik için. Bana poliçe hazırlandıktan sonra süresiz bir şekilde hamile kalınabildiğini söyledikleri için bu sigortayı tercih ettim. Fakat hastaneye gidip muayene olduktan sonra danışmadaki hanımefendi bana sigortanın karşılamadığını adet gününden hesapladığını söyledi. Ve ben 2500 TL muayene parası ödemek zorunda kaldım. Sigortayı aradığımızda süresiz olduğunu ve siz doktorunuzdan hamileliğin ne zaman olduğu hakkında rapor yazmasını ve iletip bunu düzelteceklerini söylediler doktor poliçe tarihinden 10 gün sonra bebeğin oluştuğunu belirtmesine rağmen bana red verildi. Konu hakkında düzeltme yapılmazsa poliçe ve raporlarımı göstererek hakkınızda işlem başlatacağım

14 Şubat 2024 12:24 (Şikayetten 15 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 4716399 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

14 Şubat 2024 15:00
Anadolu Sigorta Hamilelik Kapsamında Yaptırmış Olduğum Sigorta Red Verdi

Bu nasıl duyarsızlık insanları oyalayıp hakkına girmekten başka bir şey değil bu yaptığınız hala gelmiş son adet tarihini baz alıyorlarmış deyip red veriyorsunuz. Poliçeye son adet tarihini baz oluyorlar olarak belirteceksiniz o zaman. Poliçede poliçe tarihinden önce hamile kalmamanız gerekiyor yazıyor adet tarihini baz alıyoruz yazmıyor. Sigorta şirketi böyle bir şeyin olmaması gerektiğini bir yanlış durum var doktorun raporu var hangi tarihte gebelik olduğuyla ilgili diyor. Ve biz zaten bu sigortayı süre olmadığı için hamile kaldığım günü baz alacaklarını söyledikleri için yaptırdık bu nasıl bir saçmalık ya Bu yapmış olduğunuz durumdan dolayı sizi CİMER'e kadar şikayet edeceğim ve derhal para iademin yapılmasını istiyorum.

14 Şubat 2024 15:01
Anadolu Sigorta Hamilelik Kapsamında Yaptırmış Olduğum Sigorta Red Verdi

Poliçede de her şey görünüyor

14 Şubat 2024 15:50

Söz konusu başvurunuza dair 4716399 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

14 Şubat 2024 17:07

Poliçede yazmayan şeyler hakkında sigortamı onaylamadığınız için adli süreci başlatıyorum. Poliçem sigorta şirketiyle konuşmalar doktor raporu belgeler sunulucaktır

Hakkı
Hakkı

Merhaba müşerref hanım konuyla ilgili ne çözüm bulundu ne yol izlediniz? Aynı sorunlar bizde karşı karşıyayız da ona göre hareket etmek istiyoruz bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

21 Ocak 2024 17:00

29 Mayıs 2024 10:53
Anadolu Sigorta Anadolu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Mağduriyeti Asla Memnun Değilim

Doğum Paketi Sigortasında Eksik Ve Yanıltıcı Bilgilendirme Mağduriyeti

21 Ağustos 2025 17:24