Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Gün Teslimat Hayal Kırıklığı

28 Aralık 2024 00:41

Amazon.com'dan aynı gün teslim diye sipariş verdiğim ürün aynı gün elime ulaşmadı. Bu tamamen müşteriyi yanıltmaya yönelik bir olaydır. Önümüzde bir sürü seçenek varken, ben özellikle aynı gün teslim diye bu siteden sipariş verdim ama ürün aynı gün elime ulaşmadı. Üstelik bunun için ekstra para verilmişken, tek kelimeyle hayal kırıklığı.
Not: Siz savunma yapmadan ben söyleyeyim. Birincisi, hava şartlarını biz de biliyoruz. Bu gecikme sebebi olamaz. İkincisi, ürün gönderici ile ilgiliyse, aynı gün diğer siparişim geldi. Demek ki gelebiliyormuş. Ya buna önlem alın, sitenizden böyle firmalarla anlaşma yapmayın ya da bir yaptırım uygulayın. İnsanlardan Prime üyelik parası alıp yanıltmayın.

Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Cengiz
29 Aralık 2024 15:33
Bener sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Prime 1 Günde Teslimat Sözü Yerine Getirilmedi, Tatil Öncesi Mağduriyet Yaşadım

Bener
11 Temmuz 2025 21:29
amazon-prime-1-gunde-teslimat-sozu-yerine-getirilmedi-tatil-oncesi-magduriyet-yasadim-3.jpg
amazon-prime-1-gunde-teslimat-sozu-yerine-getirilmedi-tatil-oncesi-magduriyet-yasadim-2.jpg
amazon-prime-1-gunde-teslimat-sozu-yerine-getirilmedi-tatil-oncesi-magduriyet-yasadim-1.jpg
Özgün sonuçtan hiç memnun değil

Özgün
12 Temmuz 2025 09:01
prime-hizli-teslimat-sozunun-tutulmamasi-ve-yaniltici-bilgilendirme-1.jpg
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 16:00

Murat