15 Ekim 2023 13:53

Instagram'da bir fenomenin konuşması üzerine Amazon World diye bir para kazanma sitesine başvurdum. Siteye göre 5 görevi tamamladıktan sonra para çekebileceğimi söylediler. Ancak 4. görev yüksek miktarlı geldi ve 13 bin TL yatırdım. Sonra 5. görev için 55 bin TL istendi ve bu görevi tamamlamadan paramı vermiyorlar. Param içeride kaldı ve 13 bin TL borç aldım. Yardım edin, ne yapmalıyım?

profile profile profile

Yorumlar (15)

Soner

Merhaba arzu hanim ne yaptınız paranızı geri alabildiniz mi bende aynı durumdayım

Hacı

Aynı durum bende de söz konusu 1750 dolar yatırırsam 17.000 dolarımı içeriden alacağım hesapta ama bana söylenen bu tabi son görevi yap 1750 dolar yatırıp ve içerideki 17000 doları al olay çok basit ama öyle değil 240.000 TL param gitti iki sefer oldu bu olay ilkinde 59. Görevde kaldım 960 dolar istiyordu o kız benim yerime yatırdı sonra 59 bitti 60 da normal görev çıktı bitti dedim alayım parayı tekrar 60 görev sıfırlandı bu seferde dediler ki bu 60 görev içinde hiç şanslı görev çıkmayacak sürekli ileri ileri basabilirsiniz bastık 60. Göreve kadar dedikleri gibi bir şey çıkmadı hep normal hesabım üzerinden ödenen tutarlar karşılıyor para yatırmadan sorunsuz geldim ta ki son görevde 1750 dolar eksiye düştü hesap şimdi bunu yatır paranı al diyorlar. Tabii ki yaptırmadım ve o kızı ikna etmeye çalışıyorum yine yatırtmak için ama yanaşmıyor içeride şu an 17000 dolarım var ama benim mi meçhul

amazon-world-para-kazanma-sitesi-hakkinda-yardim-1.jpg
Hacı

Bana ulaşmak için [email protected] üzerinden yazabilirsiniz

Büşra

Şu an bende aynı durumdayım ve aynı meblağı istediler fakat benim durumum olmadığını az bir miktar ödeyip son siparişinizi tamamladıktan sonra ücreti çekebilirsiniz dediler ve şu an korkuyorum 1000 bine yakın param gitti napabilriz siz ne yaptınız yazıyorlar mı size

Kanon

Musa bey Bende aynı durumdan zarar gördüm, sonuç ne oldu sizin acaba İletişim kurabilirmiyiz

Musa

Benimde dharmal.com diye bir platforma 30dolar yükledim 25 iş görevini tamamlamak için bir daha yükledim en son yükseldi yükseldi ve 320 dolar çektim daha sonra 100dolar yükledim aynı şekilde bastım bastım ve kombo diye bir olay çıktı parayı çeke bilmem için bir daha para yükledim ama sonra 25 görevi bitirdim 820 dolar civarında bir para çektim daha sonra tekrar 100 dolar yükledim bastım bastım gene kombo dedikleri olay çıktı karşıma tekrar para çeke bilmem için 800 dolar daha yatırdım ve devam ettim ve tekrar karşıma kombo olayı çıktı ve onun için 2430 dolar yüklemem gerekti ve iyne bastım bastım en son 23 göreve geldim ve iyne karşıma çıktı bu sefer 8700dolar yüklemem gerekti ama o kadar para olmadığı için param içeride kaldı toplamda 126 bin param gitti içeride duruyor bunu nasıl geri alabiliriz veya şikayette bulunacağımız bir yer var mı bilen var mı yardımcı olur musunuz

Tabi sorabilirsiniz

Ahmet

Busra hnim bana bir mail atar mısınız size de konuyla ilgili bir soru sormak istiyorum

Tuğçe

Mahkememe verdim

Ören

Sonuç aldınız mı?

Yusuf

Mahkeme sonuçlandı mi?

Abdurrahman

Tuğçe hanım ne zaman mahkemeye verdiniz

Ahmet

Tuğçe hanim bana bir mail atabilirmisiniz bir şey soracağım size [email protected]

Büşra

Şu an benimde son görevim 54 bin fakat müşteri temsilcisi bana indirim uygulayacağını yardım edeceğini söyledi daha sonra hemen çekebilirsiniz dedi fakat ne yapacağım bilmiyorum bir akıl verin ya lütfen

Cem

Merhaba bizden de şu an 52 bin istiyorlar son görev dediler sonra paranızı çekersiniz dediler içeride 52 bin param var bende mi mahkemeye başvurmalıyım acaba

Zahide sonuçtan hiç memnun değil

Zahide
03 Aralık 2023 23:41