Bilal
04 Ekim 2024 22:38

Ciddiyetsizliğin adresi, Amazon ve çözüm ortağı MNG Kargo...
Amazon.com'dan 02.10.2024 tarihinde ayakkabı tabanlığıyla ilgili 2 adet sipariş verdim. Teslimat tarihi olarak 4 Ekim verildi. Bugün Tabanlığın bir tanesinin kolay gelsin dağıtım firması tarafından teslimatı yapıldı. Diğer tabanlık içinse MNG Kargo dağıtım firması teslimatla ilgili mesaj yolladı, kargonuz dağıtıma çıkmıştır dedi, web üzerinden saat 22'ye kadar teslim edileceği bilgisi verildi. Aynı bilgiyi amazonda verdi. Saat 18 gibi Amazon firmasını aradım kargom teslim edilecekmi diye sordum. Onlarda 22'ye kadar teslim edilecek bilgisini verdiler.
Şu an saat 22:15 web üzerinden Amazon'a baktığımda kargo firmasının adresim değiştiği için teslim edilmedi. Bilgisinin girilmiş olduğunu gördüm. Ve çok şaşırdım çünkü 15 yıldır aynı adresteyim. Kamera sistemlerini incelediğimizde ise MNG Kargo'nun binaya girmediğini gördük. MNG Kargo ve Amazon şaşırtmaya devam ediyor. Teslimat gerçekleşmedi. Mağdur durumdayız. Mağduriyetimizin giderilmesini talep etmekteyiz.

17 Ekim 2024 20:49

MNG Kargo Amazon firmasını ve müşteriyi yanıltıyor, doğru söylemiyor... 13 Ekim 2024 tarihinde Amazon firmasından 17 Ekim teslim tarihli bir kitap siparişi verdim. Akşama kadar bekledim kimse gelmedi, Saat 18:12'de Amazon müşteri hizmetlerinden Ela Hanım görüştüm. MNG ile görüşeyim dedi. Görüştü bana bilgi aktardı akşam 22'ye kadar teslim edilecek dedi. Aynı zamanda web üzerinden de kargo takibini yaparken saat 18:31'de "Müşteri taşındığı için paket kargo şirketi tarafından tutuluyor. Adres bilgilerinizi güncellemek için lütfen kargo şirketi ile iletişime geçin". Adresimdeyim herhangi bir taşınma durumu yok. MNG Kargo teslimat yapamadığı için Amazon sistemine yalan bilgiyi beyan etmiş. Tekrar saat 21:33'de Amazon müşteri hizmetlerini aradım Duru Hanım'la görüştüm neden böyle olduğunu sordum. Kendisi sisteme girilen teslimat saati ciddi değidir dedi. Kendisine neyi ciddiye alacağız, neye göre hareket edeceğiz önermesinde bulundum. Teslimat süresini sistemde belirtilen zamanda gerçekleştirmediği için Amazon firmasından şikayetçiyim. Gereğini rica ederim.

Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
29 Eylül 2024 00:08
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 12:00
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
08 Ağustos 2024 10:07
Ali sonuçtan çok memnun

09 Ağustos 2024 10:39
"Sorunumu çözemeselerde, başka bir güzellikle mağduriyetimi giderecek iyilik yaptılar sağ olsunlar."
Amazon Soruna Karşılık Lakayıt Dönüşler

06 Ekim 2023 11:44