Abdüssamed sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Ürünün Para İadesini De Ürünün Geri Gönderilmesini De Sağlamadı

Abdüssamed
04 Nisan 2023 14:34

Amazon.com.tr'den 7 Eylül 2022 tarihinde Baseus kablosuz kulaklık almıştım. Ürünün performansını beğenmediğim için iade süreci başlattım fakat 4 ay beklememe rağmen ürün para iadesini yapmadılar. Baktım olacak gibi değil (bu arada ürünün fiyatı da 376 liradan 650-700 liralara çıktı para gelse de artık işe yaramayacak) dedim bana ürünü geri gönderin siz. 3 aydır defalarca aramama ve görüşmeme rağmen hala ürün de elime gelmedi. Bugün son görüşmemde ürünün aynı rengi stokta olmadığı için gönderemiyorlarmış aynı renk gelirse gönderilecekmiş. Aylarca iade neden yapılmadı cevap yok, 3 aydır ürün stokta neden geri gönderilmedi cevap yok.

21 Mart 04:04

Yanlış Ürün Gönderildi Ve İade İşlemi Çalışmıyor

25 Mart 15:55
Yanlış Ürün Gönderildi Ve İade İşlemi Çalışmıyor
yanlis-urun-gonderildi-ve-iade-islemi-calismiyor-1.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kedi Maması Siparişi Gönderilmedi Ve İptal Edilemiyor

26 Mart 20:13

Orijinal Olmadığı Şüpheli Amazon Siparişindeki Magnezyum Malat Ürünü İçin İade Ve Açıklama Talebi

Filiz
01 Şubat 12:39
orijinal-olmadigi-supheli-amazon-siparisindeki-magnezyum-malat-urunu-icin-iade-ve-aciklama-talebi-3.jpg
orijinal-olmadigi-supheli-amazon-siparisindeki-magnezyum-malat-urunu-icin-iade-ve-aciklama-talebi-1.jpg
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Amazon.com.tr’de Satın Alınan Takviye Ürünün Orijinalliği Ve İade Sorunu Çözülmedi

24 Mart 09:08
amazoncomtrde-satin-alinan-takviye-urunun-orijinalligi-ve-iade-sorunu-cozulmedi-3.jpg
amazoncomtrde-satin-alinan-takviye-urunun-orijinalligi-ve-iade-sorunu-cozulmedi-2.jpg
amazoncomtrde-satin-alinan-takviye-urunun-orijinalligi-ve-iade-sorunu-cozulmedi-1.jpg
Tüm Amazon İade Şikayetlerini Gör

Amazon Kategorileri