Amazon Türkiye AGT Kargo Firmasının Siparişimi Getirmemesi

Mesut
05 Ekim 2023 12:04

Amazon Türkiye şirketinin kullandığı AGT kargo firması, siparişimi getirmiyor. Amazon Prime üyesi olduğumdan dolayı, bana tanınan bir gereği, evde olmadığım için teslim edilmesi gereken günü iptal edip, bir sonraki gün için kargo şirketi sitesi üzerinden randevu oluşturdum. Oluşturur oluşturmaz, sabahın 8'inde müşteri evde bulunamadı diye mesaj geldi, Halbuki ben evdeyim ve saat 8'de ben randevu oluşturdum. Ben evde yok iken, teslimat görevlisi, saat 11 gibi kapıma gelmiş ve beni bulamayınca bana telefon açtı. Randevulu olması gerektiğini, bugün getirmemeleri, yarın getirmelerini söylediğim halde, konudan haberdar olduğunu, ertesi güne randevu oluşturduğumu bildiklerini, ancak araçları olmadığı için yarın getiremeyiz dedi. O bölgeye yarın aracımız yok, kendiniz gelip şubeden alabilirsiniz şeklinde, çok kaba ve nezaketten uzak, sanayi ağzıyla konuşan kargo elemanı "ben şubeye bırakıyorum, şube ne yaparsa yapsın" şeklinde bir konuşma yaptı. Bu kargo firmasından ve elemanlarından şikayetçiyim, Amazon Prime üyeliğimden de çıkacağım, çünkü hiçbir anlamı yok.

Sedat
25 Aralık 2023 13:34
Emre sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 01:32
Amazon Ürün Zamanında Teslim Edilmedi