30 Eylül 2023 00:05

Yabancı bir bayan sayesinde Amazon reviews Robot diye bir uygulamadan komisyon karşılığı para kazanacağımı söyleyerek beni para yatırmaya yönlendirdi. Ve şu an yatırılacak paralar benim boyumu aştı. 60 Görevi tamamlamadığım sürece paramı çekemiyorum. Yardım edecek biri var mı?

Yorumlar (22)

Recep

Paranı alabildin mi ben de kaptırdım nasıl alabiliriz

Zeki
Zeki

Merhaba arkadaşlar benimde 60 sipariş bitti ama şimdi vergi olarak 3673$daha istiyor ama gelmeyecek biliyorum o yüzden yardımcı olabilecek varsa numaramı yazıyorum Sıfır beş yüz kırk üç üçyüz ondokuz seksen altı otuz Problemi çözebilen varsa lütfen ulaşın beraberce çözelim işlemi

Deniz

Zeki kardeş bende senin gibiyim görevler bitti komisyon istiyorlar bende kararsızım acaba komisyon parasını yatırsam oda gidermi diye düşünüyorum

Böyle bişeymiydi

Nihat

Tabii ki bana boşuna yardım etmene izin vermeyeceğim. Siparişi tamamlamamda bana yardımcı olduktan sonra, ülkenizdeki banka hesabınıza yatırıp çekebileceğiniz 20-30 ABD Doları tutarında komisyon ödülü de alabilirsiniz!

Nihat

İbrahim kardeşim bu tür bir olay şu an benim başımda

Oktay
Oktay

Devam etme

Umut
Umut

Bayanın isimi neydi

Talisa diye bir bayan

Merhaba ibrahim kardeşim sana da geçmiş olsun peki bu paranızı geri alabildiniz mi aldıysanız nasıl aldınız bize de yardımcı olur musunuz

Orhan
Orhan

Polise gittim şikayet ettim bekliyorum bir şey çıkmaz ama

Okx ile işlem yaptı iseniz okx ye şikayet edin kişinin hesabini dondururlar

Dark
Dark

Abi geçmiş olsun bundan sonra kimseye inanma oradaki paranı da alamasın ben o oc kişiye inanarak bende attım benim yazılımcı arkadaşlarım var onlara danıştım onların bilgisayarların da girdim hesap da para gözükmüyor du o site paneli aldatmaca parayı çoktan çekmişler genede geçmiş olsun

Cihan

Kardeşim merhaba. Başka bir yerde antony adında bir kisi paranı almanı sağlıyormuş yazılım atarak sizce güvenilir midir?

Ali
Ali

Benimde aynı şikayet var site duruyor ulaşım sağlaya biliyorum yazılımcı arkadaşlar bir şey yapabilirim mi

Ahmet

Merhaba bende aynı durumdayım 60 görev bitti alamadım bana mail atarsanız beraber çözüm arayalım [email protected]

Cihan

Arkadaşlar çözüm bulan oldu mu? Bulan varsa [email protected] benimle iletişime geçebilir mi?

Deniz

Ahmet kardeşim bende aynı durumdayım 60 görev bitti. Ama komisyon istedikleri için parayı çekemiyorum [email protected] bu benim mail adresim görüşelim bir çözüm bulmaya çalışalım

Medet
Medet

Aynen benimde çok param gitti bir çözüm bulursanız beni bilgilerin. [email protected]

Aşkın
Aşkın

Ben 59 da kaldım son siparişe bakiye yetmedi 180 TL para istiyor 60 olmadan çekilmez mi bu para

amazon-reviews-robot-uygulamasi-1.jpg

Evet doğru

Mail adresiniz doğru mu?

Sefa sonucu yetersiz buldu

10 Haziran 2023 02:02
Enes sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2025 01:17
Şüpheli Görevler Ve Kaybolan Paralar: Yardım Bekliyorum!
Şüpheli Görevler Ve Kaybolan Paralar: Yardım Bekliyorum!

Amazon Komisyon Mağduru Olan

Tayfun