Amazon Görev Emirleri Gerçek Mi

07 Ekim 2023 16:32

Benimle WhatsApp üzerinden bir bayan iletişime geçti ancak en başta görevleri tamamladım. Para falan yatırmadan 38 dolar çektim Binance üzerinden bir sıkıntı da olmadı şu anda ise yeni görevleri yapıyorum ve sadece şimdilik 43 dolar yatırdım ve devam ederken yeni bir görev için 68 dolar yatıracağım

21 Kasım 2023 13:06

Vallahi ben sadece iki defa yatırdım bir defa 42 dolar ve sonrasında 68 dolar onun haricinde 98 dolarlık sipariş geldi hesaplar birbirine bağlı olduğu için bayanın yaptığı siparişle halloldu ardından 115 dolarlık sipariş geldi ücreti kendisi ödedi son 14 siparişte 1 defa 680 dolarlık sipariş geldi 30 dolar ben yatırdım 650$ kendisi yatırdı en son sipariş 763 dolardı 13 dolar ben verdim 750 dolar kendisi verdi ve 3800 dolarlık bir kazanç oldu ancak şimdi de vergi ödemesi isteniyor 150 dolar onu araştırıyorum

Yorumlar (9)

Hemen çık daha başındasın

Remzi

Bir saniye durma çık daha karlısın

Yaşamın
Yaşamın

Bende birebir aynı durumu yaşadım, bir kez yatırmadan 58 dolar çektim, sonra yüksek sipariş fiyatı gelince aynı parayı yatırdım, şimdi son siparişte yine yüksek meblağlı sipariş geldi ve çekim yapmam için yatırmam gereken miktar 98 $, bunu yatırınca çekebilirmiyim oradaki parayı.

Asla çekemiyorsunuz

Emre

Site adı ve iletişim numarası nedir bayanın

Osman

Bu şekilde bir şey. Bende aynı durumdayım şu an

Osman

Emre ustam yardımcı olabilirsen sana gerçekten çok duacı olurum

Süleyman
Süleyman

Sakin yatırma donuna kadar alırlar

Emre

Bende sorun yaşamadım. Tek amaç günde 3 görev geliyor 20 dolar her gün hesabında kalsın hepsini çekmeniz lazım ekstra sizden yüksek istemeyecek ama 1 görevi bitirip 3 saat süren var çekim için eğer ki üç saati geçtikten sonra çekim verirseniz çekim yapamazsınız çünkü görev başlamış olacaktır.

Online Platformda Yaşanan Beklenmedik Deneyim Ve Çözüm Arayışı

Nazmi
15 Şubat 2025 21:53

Murat
06 Şubat 2025 20:40

Amazon Üzerinden Gerçekleşmeyen Hizmet Ve İade Talebi Hakkında Mağduriyetim

Derviş
20 Ağustos 2025 11:53
amazon-uzerinden-gerceklesmeyen-hizmet-ve-iade-talebi-hakkinda-magduriyetim-3.jpg
amazon-uzerinden-gerceklesmeyen-hizmet-ve-iade-talebi-hakkinda-magduriyetim-2.jpg
amazon-uzerinden-gerceklesmeyen-hizmet-ve-iade-talebi-hakkinda-magduriyetim-1.jpg
Amazon Kategorileri