Amazon 60 Görev Tamamlama

26 Nisan 2023 12:22

Ben bu komisyon olayına sosyal medya üzerinden tanıştığım bir bayanla başladım. Bayan Amazon'da mağazası varmış, bize önerdi bu uygulamayı cazip geldi. Bir komisyon yaptık. 60 görev tamamladık, tabi beni o yabancı bayan yönlendiriyor. Şunu yap, bunu yap, iyi güzel sonra bize bir görev daha başlattı. Tam 1000 dolar yatırdım bu arada beni yönlendiren bayanda benim adıma 1000 dolar yatırdı. Sonu gelmiyor, sonra 2000 dolarda kaldım. Tereddüt ediyorum. Bu parayı bulsak yatırsak acaba o bize şirin görünen bayan görev tamam bitince parayı bensiz çekebilir mi şüphelendim. Bilmediğin birinin adına 1000 dolar yatırmak beni şüpheye götürdü. Bilmediğimiz işlere girdik, bilen varsa bana yardımcı olsun bir zahmet.

29 Nisan 2023 14:55

Arkadaşlar bu Amazon görevi tamamlama mağdurlarından da biri benim malezyalı olduğunu iddia eden bir bayanla tanıştık tesadüfen sosyal medyadan Malezya'da Coco firması olduğunu sonra bu görev tamamlama onlar şarj diyor şarj tamamlama diyorlar ufak ufak önce bize alıştırdı bir 100 $ gibi falan aldık kendisi almadı bana verdi sonra onun ısrarıyla başladık bu 60 kere sipariş tamamlamayı tabii bu 60 görevi tamamlama her tıklamamızda farklı farklı ücretler istemeye başladı bu 60 görevi tamamlamayı bitirene kadar yaklaşık 1.600 dolarım gitti bu arada beni yönlendiren sözde malezyalı kadın bu uygulamaya beş bin dolar falan da kendisi yatırdı toplamda 10.658 doları buldu bu arada biz görevi tamamladık parayı çek dedik ben tabii para çekme konusunda bu beni yönlendiren bayana söylemedim kendi başıma hareket ettim fakat USDT hesabı adresine girdiğimde vermiştim zaten cüzdan hesabı belli bir süre geçti cüzdanın hesabını kontrol ediyorum parayı atmamış bu işte görev tamamlama müşteri temsilcisini arıyorum paranız çıktı diyor falan sonra bu beni yönlendiren bayanla görüştüm dedi 4000 doların vardı versene dedim ki ya ben parayı çekemedim nasıl olur dedi bana ben de anlattım bu şekilde bu şekilde oldu diye peki görevi neden kendi başına tamamladın neden dedi cüzdan adreslerini değiştirdin bilmiyorum ne kadar doğru bana söylediği trc bu yüzden adresi trc üzerinden hesaba yatacakmış ben orada erc'ye çevirmişim kendisi öyle söylüyor tabii bu arada biz parayı çekemedik 10.658 dolar yok ortada tabii bizi yönlendiren kadın da bizi suçlu durumuna düşürdü kendi başına hareket etmişin başka bir ağaya gitmiş para diye şu anda arkadaşlar ben de mağdurum bu konu hakkında bir birlik olursa eğer bunun gerçeklik payı nedir böyle bir uygulama var mı bu Amazon firması ve Ebay firmasına ait sanırsam bu sipariş tamamlama bu konuda birbirimize yardımcı olalım arkadaşlar saygılarımı sunuyorum Allah herkesin yardımcısı olsun ayrıca bu Amazon yetkililerinden Ebay yetkililerinden sorunumun acilen çözülerek tarafıma dönülmesini talep ediyorum yoksa uluslararası mahkeme

profile profile profile
28 Şubat 2025 20:11

Arkadaşlar böyle görev tamamlama olayına düşmeyin bunlar önden 100 dolar 50 dolar 150 dolar size veriyor bir parmak bal sürüyor ondan sonra görev tamamlama diye 3 5 3 5 3 5 sanki karşıdaki senden fazla para yatırıyormuş gibi gösteriyor kendini görev atmışı tamamladığında paranın tamamını kendi çekiyor zaten kendi parasını koyup kendi parasını çekiyor

Yorumlar (19)

Yalçın
Yalçın

Banada yardımcı olun bana ulaşan bayanın ismi Helen son bir görevim kaldı 3335 dolar yatırmam gerekiyor yatırırsam görev tamamlanıyormuş parayı çekebilecekmişim ne yapmam gerekiyor

Osman
Osman

Merhaba arkadaş 60 görev tamamlama yalnisligini bende girdim 203 bin tl koydum son siparişim kaldı buradaki yorumları okudum gene 203 bit tl yani 6.680$ istiyor para gelmez bence bu işe beni tesfik eden bayan numarası ismi birkaç resmini aldım davacı olacağım ucunda suçlu olmakta var mı diye korkuyoruz

Adem
Adem

Bana da bir Malezyalı yazdı daha 60 görevi tamamlamadım. Kendi hesabından siparişleri aldırtıyor benden herhangi bir para ödeme söz konusu olmadı ne demek şimdi bu bilen var mı.

Soner

Amazon 60 görev olayına beni de dahil etti fake bayan hesabı açmış bir erkek. Hong Kong lu olduğu söyledi ve sizlerin başına gelen olay benimde başıma geldi. Ben 60 görevi tamamladım, çok büyük miktarda borçlandım ve son kalan 1 görevi tamamladığım saniyede yeniden 60 görev geldi, orada birikmiş parayı çekmeye fırsat vermiyor sistem. Beni olaya dahil eden kişi Amazon hesabıma para şarj yaptı. Son 1 siparişi yapıncaya kadar çok güzel yazıyordu ama görev bitti ve o kişi kayboldu. Büyük miktarda para yatırdım ve bu parayı nasıl alacağım bilmiyorum. Yasal işlem başlatsam sonuç ne olur bilmiyorum. Birbirimize destek olursak belki bir çıkar yol buluruz. Bir şekilde toplanıp bir sistemde konuşmamız gerekiyor. Konuyla ilgili çıkış yolu varsa birbirimize yardımcı olmalıyız.

Muhammed

Ben de 90.000 TL yatırdım benden hala para yatırmamı istiyor 57 görevde kaldım nasıl bir yol izlemeliyiz lütfen Yardımcı olun. Parasını çekebilen kimse olmuş mu? Üstüne soğuk bir bardak su mu içeyim yoksa bir yolu var mı? İletişim halinde kimse var mı buradan? Numaramı yazıyorum. Eğer bilgisi olan varsa lütfen ulaşsın. ***************

İbrahim
İbrahim

Kardeş o kız dası diye tanıtıyor kendini ben de 60 görevi yaptım görevi bitiren varsa da yazsın diyeceğim ama eline düştük bu kızın bir de site sahte para yatırma derim

Bu bayanın ismi nedir var mı fotoğraf

Murat

Bende aynı mağduriyeti yaşıyorum son bir görev kaldı 8 bin dolar istiyor ben yapmadım o nedenle hesaptaki parayı alamıyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum güvenemiyorum sisteme yaptırdıktan sonra olan parayı da vermezse diye

Soner

Kesinlikle para yatırma, ben aynı hataya düştüm görev bitti ama aynı saniyede yeni 60 görev verildi, para çekmeye fırsatın olmuyor. Yatırdın paralardan Umudunu kes ve birlikte yasal bir süreç başlatalım kardeşim.

Muhammed

Bende aynı şekilde mağdurum çözüm istiyoruz

Volkan
Volkan

Bende aynı şekilde malezyalı bayanla başladım bu işe beni kendi aracı koduyla üye etti şimdi ilk gün yaptık çektik 2 ve 3 günde aynı şekilde ve sonradan 4 gün olmayacak şey oldu 60 siparişi tamamlamama 5 veya 6 sipariş kala çok yüksek siparişler denk geldi ve para yüklemek zorunda kaldım şu ana kadar 32 bin tl yükledim ve son 2 siparişim kaldı ve şu an benden 1426 dolar yatırmamı istiyor sistem ama bu kadar büyük gelip bir ancak pes peşe gelmesi beni kıllandırdı ve yükleme yapmayı bıraktım şu an öyle duruyor ve beni bu işe sokan bayan yardımcı olurum ama 400 dolar falan diyor ne yapacağım bilmiyorum

Emre
Emre

Benzer bir senaryo ile bende paramı kaptırdım. 90 bin tl yatırdım. Ve şu an son siparişte benden 76 bin tl istiyor. Ve bunu yatırmam imkansız. 59 görev tamamladım. Yatırdığım parayı geri istiyorum vermiyor. Siber suçlar daire başkanlığa şikayette bulundun. Sonuç ne olur bilmem, çok dikkat ettin arkadaşlar. Kesinlikle sahte ve para kaybı. Bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum. Bir yolunu bilen varsa lütfen yorum yapsın. 90 bin tl borç harç denkleştirdim ve çok zor durumdayım.

Aslında sizi çarpmamışlar siz kolay yoldan çok para kazanmayı hedeflemişsiniz bir akıllı sizsiniz ya zaten bir de şikayet etmiş

Ece
Ece

Sonuç alabildin mi? Ben her şeyi tamamladım fakat site hata veriyor artık kimseye ulaşamıyorum

Cumali
Cumali

Siber suçlar nasıl bir sonuç verir alabilirler mi bende aynı problem var

Ali
Ali

Adı ney sakin

Coco aynı adı benimkide

Aynı Coco benimde malezyalı

Adnan
Adnan

Coco ama bunun birkaç tane hesabı var

Egemen sonuçtan çok memnun

Yatırım Vaadiyle Gelen Büyük Kayıp

Egemen
07 Nisan 2025 22:53
"Furkandestek99 a yorumlarda görüp yazdım Allah bin kere razı olsun tüm paramı kurtardı çok teşekkür ederim"
Amazon Kategorileri