Elif sonuçtan hiç memnun değil

Altınbaş Mücevherat Kusurlu Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

29 Kasım 2024 21:30

Adana M1 Real Altınbaş'tan altın-pırlanta bir kolye satın aldım. Ürünü Altınbaş'ın online sitesinde beğenmiştim ancak mağazada bu ürün olmadığı için merkezden getirtebileceklerini söylediler. Ürünüm gelince çok incelemeden aldık ve evde kolyenin yüzeyinde pütürlü gibi bir şey fark ettim. Ayrıca yüzeyinde çok çizik vardı. Ertesi gün kolyedeki sorundan dolayı mağazaya tekrar gittik, satış elemanı ürünün yüzeyinde üretimden bir hata olduğunu ve düzeltme için gönderebileceğini söyledi. Yeni aldığım bir ürünü neden hiç kullanmadan göndereyim ve en önemlisi neden kusurlu bir ürün alayım diye serzenişte bulundum. Satış elemanı ürünü iade değişim yapamayacağımızı söyledi. Kolyem 3-5 gün sonra geldi, satış elemanı üründe pürüz duruyor. Tekrar gönderelim dedi, biz artık bu ürünü istemediğimizi ve iade olmuyorsa bile en azından ödediğimiz tutar kadar hediye çeki gibi bir şey vermelerini ya da aynı ürün kategorisinde bir ürünle değişim talep ettik. Altınbaş Merkez kendi satış elemanına inanmamış ve ürünü tekrar inceleme yapmak için geri istemiş ve kolyem tekrar ne amaçla istendiğini bilmesem de gitti. Şu an elimde ne haftalar öncesinde ödediğim 9800 TL ne de kolye var. Yani görmeden ürün alıyoruz. Koşulsuz şartsız iade olması gerekirken biz kendilerinden kaynaklı kusurlu ürünü bile iade edemiyoruz ki değişim bile olur dedik. Ben kusurlu ürün almak zorunda mıyım? Ya da neden sonradan onarılmış bir ürün almak zorundayım?! Ya da günler içinde bile altın fiyatları değişirken kim ödeyecek arada kaybettiğim miktarı? Ve bu kadar süredir canımızın sıkılması psikolojik olarak yıpranmamızı? Ve son olarak bu ürünler merkez denilen yerden gönderilirken incelenmiyor mu? Özellikle online alınıyor diye kusurlu ürünler mi satılmaya çalışılıyor. Biz paramızı alın terimizle kazanıyoruz, Altınbaş'ın umurumda olmayabilir ama eminim ki Türk Adaletinin umurunda olacaktır.

10 Aralık 2024 14:49 (Şikayetten 10 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden tarafınıza telefon üzerinden bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Altınbaş Mücevherat

27 Aralık 2023 16:04
Altınbaş Mücevherat Ayıplı Ürünü Yaşam Çiçeği Kolye
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 18:20
Altınbaş'ta Defolu Ürün Hayal Kırıklığı
Altınbaş'ta Defolu Ürün Hayal Kırıklığı
Ali sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 19:16

07 Ağustos 2023 11:51
Melis sonuçtan memnun

27 Şubat 2025 00:01
"Müşteri temsilcisi ile yaptığım telefon görüşmesinden ve ilgisinden memnun kaldım, teşekkür ediyorum. Mağazalarındaki kaba ve acemi çalışanlar nedeniyle bir daha gitmeyi düşünmüyorum."
Altınbaş Mağazasında İlgisizlik Ve Gecikme Sorunu