Alternatif Bank Telefon Numarası Güncelleme

15 Nisan 2024 17:453.885

Telefon numaramı değiştirdim ve güncellemek istiyorum deyince şubeye gitmeniz gerekiyor diyorlar? Uzaktan müşteri olduk Siirt'te şube yok ATM yok en yakın şube Antep'te, 600 kilometre böyle bir sistem olabilir mi hem şube sayınız az hem de şubeye bağlı işlem yapıyorsunuz. Bu konuda alternatifbank tan destek bekliyorum.

16 Nisan 2024 14:59 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın Baran G.; Tarafımıza iletmiş olduğunuz bildiriminiz bankamızca değerlendirmeye alınmış olup; en kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçilerek bildiriminiz ile ilgili yardımcı olunacaktır. Saygılarımızla, Alternatifbank A.Ş.

Nurullah
21 Nisan 2024 12:46

Hala sizlerden cevap bekliyorum, bu konu hakkında başka kişilerde aynı sorunla karşı karşıya, bir telefon değişikliği için kimse kilometrelerce yol gitmez. Buna çözüm bekliyoruz.

Nurullah
22 Haziran 2024 17:31

Hala sizlerden çözüm bekliyoruz sayin yetkili? Uzaktan müşteri oluyoruz ama uzaktan telefon güncelleme yapamıyoruz?

Benzer Şikayeti Var
19 Nisan 2024 22:55

Aynı problem bende de mevcut Kayseri'de de şubeleri yok en yakın Ankara'da, oraya gidip yapmamı önerdi IQ su yüksek temsilci. Sizin sorunu çözdüler mi?

Alternatif Banka'da Numara Güncelleme Ve Hesap Kapatma Sorunu

5 Şubat 2025 14:532.344

Alternatif Banka'ya sadece cep telefonu üzerinden kaydoldum, her türlü doğrulamayı yaptılar. Cep telefon numaramı değişt...

1 Destek

Telefon Numarası Güncelleme Çilesi

3 Şubat 2025 15:061.979

"Alternatif bank ailesine göstermiş oldukları duyarlılık için teşekkürler ederim. Başarılarının devanı dilerim"

ING Telefon Numarası Güncelleme

14 Aralık 2023 16:592.359

Telefon numaramı değiştim. Ve telefon numaramı bir türlü güncelleyemedim. İllaki şubeye uğrayın deniliyor. Bulunduğum il...

Öne ÇıkanKonular