Yanlışlıkla Yapılan Sigorta Ve Cevapsız Kalan Sorular

25 Aralık 2024 08:301.138
Seçil'in Teşekkür Mesajı
Detaylı bilgi ve inceleme için teşekkür ederim.

2 Aydır Allianz Sigorta genel müdürlüğünden sorularıma cevap alabilmek için bekliyorum. Üst üste attıkları 2 mailde de talebiniz yanıtlanmış deyip hiçbir soruya cevap vermediler. Ayrıldığım firmam bize sağlık sigortası yaptırıyordu. Sigorta ettiren olarak bütün dokümanlarda firmam görünmekte. Ayrıldıktan sonra sigortayı yapan aracı sigorta firması bana ulaştı ve onlara işimden ayrıldığımı, sigorta ettiren firmasında sigortayı yenilemeyeceğini ve benim de zaten sigorta istemediğimi ilettim. Teşekkür ettiler ve süreci kapattıklarını söyledir. Tam 1 Yıl sonra aracı firma bana ulaştı. Yanlışlıkla bana sigorta yaptıklarını, ödemeyi kendi şirket kredi kartları ile yaptıklarını ve acilen ödemeyi onlara havale etmemi bunu 1 yıl sonra fark ettiklerini ilettiler. Burada sigorta ettiren eski firmam, ben sigorta istememişim, üstüne üstlük aracı firma iznim ve bilgim olmadan kendi şirket kredi kartını ödeme olarak tanımlamış ve tam 1 yıl sonra kendi hataları, iş bilmezlikleri ve takipsizlikleri yüzünden benden bunu talep ediyorlar. Yasal olarak Allianz Sigorta Genel Müdürlüğünden bilgi edinme hakkımı istiyorum ama bu kadar açıklayıcı bir duruma bile cevap vermiyorlar. Bu attığım 3. Mail umarım dönüş alabilirim.

13 Ocak 2025 22:38

Hala bir dönüş alamadım, 3 aya yakındır bekliyorum.

25 Şubat 2025 17:36

Merhaba, Bugün itibar ile şikayetim sonuçlanmış olup, Allianz yetkilileri konu ile ilgili mesuliyetim olmadığını bildirmiştir.

25 Şubat 2025 17:36

Detaylı bilgi ve inceleme için teşekkür ederim.

Sena
Sena
1 Aralık 2025 09:06

8. Ayda yanlışlıkla mobil üzerinden başvuru yapmışım fakat 11 ayda kartımdaki parayı çekmişler Şu anda paramın yüklü miktarının kesinti olacağını söyleniyor yardımcı olur öuusnu

Allianz Sigorta Sağlık Poliçemi İptal Etmiş

Fatih
17 Ekim 2023 14:221.949

Allianz Sigorta sağlık sigortamı doğru düzgün hiç haber vermeden fes etmiş sebebi ise otomatik talimatta olan kartımdan ...

Onaysız Poliçe Yenilemesi Ve İade Taleplerine Dönüş Yapılmıyor

Derya
6 Eylül 2025 12:022.351

Allianz Sigorta’dan yaptırdığımız sağlık sigortası poliçemiz, onayımız olmadan otomatik olarak yenilendi. Bu durum yakla...

1 Destek

Tümünü Gör
Allianz Sigorta Verdiği Taahhüdü Yerine Getirmiyor

Allianz SigortaVerdiği Taahhüdü Yerine Getirmiyor

Ali
Allianz Sigorta Onayımız Olmadan Sigortanın Devam Etmesi Ve Haksız Kazanç Elde Edilmesi

Allianz SigortaOnayımız Olmadan Sigortanın Devam Etmesi Ve Haksız Kazanç Elde Edilmesi

Şaban
Allianz Sigorta TSS Kapsamında Oluşan Provizyonu Haksız Yere Ödemiyor!

Allianz SigortaTSS Kapsamında Oluşan Provizyonu Haksız Yere Ödemiyor!

Muhammet
Allianz Sigorta Tekliflerle Acentelerdeki Fiyatların Alakası Yok!

Allianz SigortaTekliflerle Acentelerdeki Fiyatların Alakası Yok!

Emrah
Allianz Sigorta Kasko Şirketi Bizi Mağdur Etti

Allianz SigortaKasko Şirketi Bizi Mağdur Etti

Berivan
Allianz Sigorta Otomatik Talimat Vermişim Güya!

Allianz SigortaOtomatik Talimat Vermişim Güya!

Talha

Öne ÇıkanKonular