Dursun sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 11:41

10.04.2027 tarihinde Samsun Alaçam ilçesinden Trabzon merkeze gitmek üzere Ali Osman Ulusoy firmasından 500 TL karşılığında bilet aldım. Yaklaşık 12 kg ağırlığında siyah bir poşetim vardı, resmini paylaşıyorum. Otobüs muavini herhangi bir etiket vermeden poşeti bagaj kısmına koydu ve yerini gördüm. Ancak otobüsten indiğimde poşet yerinde yoktu. Yükü koyan muavin Samsun'da görevi başkasına teslim etmiş. Sıkıntılarla dolu bir yolculukta yolda yolcu unuttular ve onu beklemek için yarım saat gecikme yaşadık. Giresun Eynesil durağında... Trabzon'a vardığımda bagajda herkes yükünü aldı, bir baktım benimki yok. Trabzon otogarında kamera kayıtları da var, birbirimize bakıyoruz. Kaptana söyledim, bilmiyorum diyor; muavine söyledim, bilmiyorum diyor. Çekip gittiler. Hemen firmanın müşteri hizmetlerine şikayet ettim, onlardan da yanıt yok. Muavin zaten adını sorsan söyleyemeyecek bir tip. Köklü bir firma neden bu kadar acemi amatörlerle çalışır anlamıyorum. İçerisinde yeme içme türünde yaklaşık 650 TL tutarında ürünlerim vardı. Firma bana çözüm sunamadı. Buradan yazıyorum, resimleri de paylaşıyorum. Ulaştırma Bakanlığına da Karayollarına da yazacağım. Bu firmadan bilet almayı düşünmeyin; hem pahalı hem ilgisiz. Ben yandım, siz de yaşamayın.

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2025 19:49
Selami sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 14:38
Ali Osman Ulusoy Kaptan, Muavini Kafasına Göre Bagaj Para İstiyor Cebe
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2025 12:06
Adil sonuçtan memnun