Albaraka Türk Vade Farksız 15.000 TL Hoşgeldin Yalanı

Albaraka Türk Vade Farksız 15.000 TL Hoşgeldin Yalanı
27 Kasım 2023 12:36

Albaraka bankasının sözde "Vade Farksız 15.000 TL Hoş Geldin Finansmanı" kampanyası için mobil üzerinden hesap açtırdım. Kampanya kodu aldıktan sonra pratik finansman kart başvuru sekmesinden başvuru yaptım. "Başvur" butonuna bastıktan sonra sistem sizi şöyle bir yalandan 5-6 saniye bekletiyor. Daha sonra ekranda "Değerli müşterimiz, pratik finansman kart talebiniz değerlendirilmiş olup olumlu sonuçlanmamıştır" uyarısı beliriyor.
Almış olduğum maaşa göre kredi kartı limitlerim çok düşük ve kredi puanım yüksek. Baştan vermeyeceğiniz kredi için neden uğraştırıyorsunuz? Bunun için "efendim, işte şöyle böyle, limitleriniz vs." demek için beni aramayın lütfen. Başkaları da görsün de vakitlerini harcamasınlar diye yazıyorum.
Ek soru: Görüntülü görüşme yapan temsilcileriniz neden göz teması kurmaktan sakınıyor? Oldukça saygısız bir davranış.
Son söz: Keşke banka hesabımı kapatsanız, ama kapatmazsınız.

27 Kasım 2023 14:59 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, netice hakkında tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

28 Kasım 2023 17:07

Merhaba, Bildiriminiz, Bankamız Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi tarafından detaylı olarak incelenmiş ve konu hakkında tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi Servisi

28 Kasım 2023 11:19
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Albaraka Türk 15.000 TL Hoş Geldin Finansmanı Kampanyası Şikayeti

16 Eylül 2023 17:08
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Albaraka Türk Pratik Finansman Kart Vade Farksız 15bin Hoşgeldin Kamp.

21 Eylül 2023 15:48

20 Kasım 2023 13:31
Albaraka Türk 15 Bin Tl Vade Farksız Finansman
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 16:36