Alarko Carrier Suf 24 Ana Kart Arızası

Abdulkerim
28 Kasım 2023 09:40

Alarko Carrier suf 24 model kombim, 26 Kasım tarihinde İzmir'deki deniz taşması olayı nedeniyle meydana gelen elektrik kesintisi sonucu arızalandı. Elektriklerin 27 Kasım tarihinde gelmesiyle birlikte kombi çalışmıyordu. Yetkili servisi çağırdım. Servise gelen ekip, kombiye bakmadan, daha önce bu sokakta ziyaret ettikleri evlerdeki tüm cihazların elektrik kaynaklı yanmış olabileceğini öne sürerek ön yargıyla yaklaştı ve kombiye baktıklarında ana kartın yandığını, bu durumun garanti kapsamına girmediğini belirtti ve 2500 TL'lik bir onarım ücreti talep etti. Bunun üzerine, firmadan ve elektrik sağlayıcı firmadan, mahkemeye başvurabilmem için rapor talep ettim ve onlar da buna olumlu yanıt verdiler.

Fatura talep ettiğimde ise, eğer fatura talep edersem işlemin resmiyet kazanacağını ve bu nedenle benden yüzde 20 KDV adı altında ekstra ücret istediklerini ifade ettiler. Ben de kendilerine, kurumsal ve vergisini düzenli ödeyen bir firma olmaları gerektiğini, ilk talep edilen ücretin de vergi dahil olması gerektiğini söyledim. Sonuç olarak, Alarko firmasını ve servisini, ayrıca Gediz elektrik'i mahkemeye verdim. Alarko, pişmanlık ve hata demektir.

28 Kasım 2023 13:37 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz tüm konularda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Alarko Carrier

Alarko Kombi Servis Sorunları Ve Çözümsüzlük

25 Kasım 2024 17:08