04 Ağustos 2023 11:37

Aksigorta Firması Kaskolu aracımın selde perte çıkmasından sonra 4 buçuk ay geçmesine rağmen teklif ettikleri tutarı kabul etmeme rağmen ödememi yapmadı!

Aksigorta ve Aksam oto, insanların haklarına el koyuyorlar. 15 Mart'ta sel oldu. Sel bölgesi Şanlıurfa'da 2022 model Citroen c3 Aircross aracım otoparkta 3 gün çamurlu suyun işinde kaldıktan sonra yetkililerce çıkarıldı ve araç perte çıktı. 19 Mart'ta Şanlıurfa Gapel Citroen yetkili servise araç çekildi. Kasko dosyası açıldı, kasko Citroen yetkili serviste yapılmıştı. Bugün 4 Ağustos 2023 ve benim paramı hala vermediler. Resmen parama değer kaybettirip el koydular. Aracın bayi fiyatı 1.100.000₺'yi buldu ve bayilerde araç yok en kısa teslim süresi 6 ile 9 ay sonrasına sıra veriyorlar.

Bana telefonda teklifleri mayıs ayının sonunda 700 bin liraydı. Kabul ettim. Evrak istedikleri maili geç attılar bana. 13 Haziran'da kargo ile gönderdim. Bayramdan sonraya bıraktılar. Ödemeyi ama ne arayan oldu ne soran. Kabul ettiğim parayı bile yapmadılar ve resmen paraya el koyuyorlar. Arabulucuya başvurdum orada bile ödemeye yanaşmadılar. Ben anlamıyorum. Bunu hangi cesaretle yapıyorlar ve hakkım olan aracın parasını nasıl vermiyorlar.

Artık 700 bin lirayı kesinlikle kabul etmiyorum. Bana ödeme yapacakları günün rayiç bedeli neyse o zamanki bedeli talep ediyorum. Örneğin bugün ödeyeceklerse bugün bayi fiyatı ve 2. El fiyatı baz alınarak 1.100.000₺'yi kabul edebilirim. Ya da bana aracımın aynısını versinler. Bu 4 buçuk aylık sürede beni arabasız bıraktılar. Bunun da bedelini talep ediyorum. Maddi ve Manevi Mağdur ettiler beni. Bu arada aracım henüz 3800 km'de idi.

insanlarin-haklarini-yiyen-aksigorta-ve-aksam-oto-8.pdf
04 Ağustos 2023 13:02 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle değerlendirmeye alınmış, incelemelerin başlatılması amacı ile kaydedilmiştir. Size özel müşteri danışmanınız sizi en kısa sürede arayacaktır. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

08 Ağustos 2023 11:26

Sn. HADİ D, Konu ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmiş ve son durum tarafınıza 08.08.2023 tarihli telefon görüşmesiyle sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, AKSİGORTA Hizmet Merkezi

Zeynep
Zeynep
16 Ağustos 2023 15:42

Mahkemeye verdim Aksigorta'yı. Herhangi bir şey yapamamışlardır.

10 Ağustos 2023 12:28
Gökhan sonuçtan çok memnun

Gökhan
29 Ağustos 2023 11:35
"Sorunum çözüldü sultan hanıma ve Aksigorta ailesine sonsuz teşekkürler"
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 18:13

Türkan
23 Ağustos 2023 13:46
Olga sonuçtan hiç memnun değil

Aksigorta'nın 45 Gün Önce Yaptığımız Kaza İle İlgili Sorumsuzluğu

25 Mayıs 2023 15:16