Esin
30 Kasım 2024 22:48

Babam H**** İ*** demans hastası olup, refakatinde ağabeyim T***** ve annem G***** İ*** olduğu halde check-in işlemi yapılmasına rağmen, hastanın uçuşuna engel olmadığına dair doktor raporu olmadı gerekçesiyle Ajet alan yetkilisi olduğunu beyan eden A*** isimli kişi ve yanındakiler tarafından uçağa alınmamıştır. Jetin resmi internet sayfasında meydan doktoru veya tedavisini yürüten doktor ibaresi olmasına rağmen ve gerek benim gerekse ağabeyimin talebi olmasına rağmen meydan doktorunun olmadığı beyan edilerek talebimiz reddedilmiştir. Ben de şahsa orada sağlık ekibinin yasalar gereğince olması gerektiğini söyledim, bu şahıs o zaman 112 ekibinin olduğunu söyledi, tamam dedim o ekibin illaki bir doktoru vardır. Ona yönlendirin dedim ancak bu talebim de yerine getirilmedi. Telefonla görüştüğüm A*** isimli kişi dalga geçer gibi cumartesi günü olduğu halde doktor bulup rapor almamız halinde uçağa alabileceklerini söyledi. Kendilerine alandaki doktora haber verin dememe rağmen talebim yerine getirilmedi, bilet ücretimiz tarafımıza iade edilmediği gibi, hasta ve refakatindeki kişiler 13 saat sürecek olan otobüs yolculuğuna mahkum edilmiştir. Babamın %96 engelli raporu vardır. Yolcu olarak doktor raporu almanın zorunluluğunu bilmememiz bizim eksiğimiz olabilir. Bunu kabul ediyoruz, ancak resmi sitesinde meydan doktoru veya diğer doktor dendiği halde ve talebimiz de olmasına rağmen meydan doktoruna yönlendirilmedi (ki doktor yok denildi). Sağlık ekibine de yönlendirilmedi. Şimdi; benim babam demans hastası ve uzun seyahatler yapması onun için sakıncalı, bu yüzden uçakla gelmesi en doğru seçimdi. Ajet yetkilileri hangi yasal dayanağa göre bizi mağdur etti, hatta ben bu durumu bize yazılı tebliğ edin dedim onu da yapmadılar ve şu anda sistemde sanki o üç kişi dalga uçağa kendi iradeleriyle binmediler gibi bir durum oluştu, kamera kayıtları vardır. İllaki ama yazılı hiçbir belgemiz yok, bu durumu görevli ve yetkili hukuk mahkemesine de taşıyacağız. Mağduriyetimiz parayla ilgili değil, babama bu yapılan zulüm illaki karşılığını bulacaktır.

Erhan
10 Şubat 2025 19:00

Elif
21 Temmuz 2024 09:52
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Jet Yaşlı İnsanları Uçağa Almamaları

Fatih
25 Ekim 2023 09:31

Arzu
15 Mayıs 2024 12:02
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Yaşar
22 Eylül 2023 16:57