Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
09 Mayıs 2024 23:27

Merhaba, Ajet firmasından satın aldığım 2 farklı bilet için seyahatimde değişiklikler olabileceği için kesintisiz değişiklik/iade hakkı bulunan paketi satın aldım. Bileti satın almadan önce çağrı merkezini arayarak bilet satış yetkilisine özellikle sordum ve Premium paket alındığında ödenilen tutarın tamamının iade edileceği söylendi. Ek olarak görselde göreceğiniz üzere biletin satış sayfasında da Premium paket bilet alındığında kesintisiz iade hakkı olduğu ibaresi mevcut. Bu iki bilgiye güvenerek Premium paketli biletlerimi aldım. Gelin görün ki biletlerimi iade etmek durumda kaldığımda ücret iadesi olarak sadece bilet ücretini iade edebileceklerini, paket ücretini iade edemeyeceklerini ilettiler! Çağrı merkeziyle defalarca görüşmeme rağmen sonuç değişmedi. Açtığım geri bildirim kayıtlarına dönüş olmadı. Tüm konuşmaların sonunda o malum cümleyi duydum: "yasal haklarınızı kullanabilirsiniz! ". Tüm bu olaylar üzerine çağrı merkezini tekrar arayıp yine sorduğumda "evet beyefendi Premium alırsanız ödediğiniz ücretin tamamını geri alırsınız." bilgisini paylaşmaya devam ediyorlar. İnanılmaz! Kısacası mağdur olmuş durumdayım. Yanıltıcı reklam ve bilgilendirmelerle insanları mağdur ediyorlar. Yasal haklarıma başvuruyorum. Ajet pişmanlıktır! Yolunuzun kesişmemesi dileğiyle.

Kadir
Kadir

Aynı sorunu bende yasıyorum şu an karsılık alabildinizmi

Ajet Premium Paket Ücretsiz İade İçin Kesinti Yapıyor

Murat
10 Mayıs 2024 16:25
Ecenaz sonuçtan hiç memnun değil

Ecenaz
20 Haziran 2024 11:13
Ajet Premium Bilet Ücret İadesi
Ajet Premium Bilet Ücret İadesi
Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Belgin
16 Mayıs 2024 16:36