AJet Ödeme Alındı Bilet Alınamadı

AJet Ödeme Alındı Bilet Alınamadı
18 Ağustos 2024 23:16

Ajet uygulamasından 25.08.2024 tarihli aldığım bilet için mail ya da SMS gelmediği için müşteri hizmetlerini aradım. Durumu anlattım böyle bir yolcu görünmüyor dediler ama hesabımdan para çekildi. Arayıp sorduğumda ise bazen olabiliyor 1 hafta içerisinde paranız iade olmaz ise geri bildirim oluşturun denildi. Bunun için uğraşmam gerekecek yani ve kaldı ki belki son param ve bilet fiyatları artarken bankanın ya da jetin iadesini beklemek zorunda kalmak çok saçma önermiyorum bilet alınmasını.

18 Ağustos 2024 23:52

Firma bankayı arayın iade için ya da geri bildirim oluşturun dedi. Bankada firmanın iade işlemlerini başlatması gerekiyor dedi. Geri bildirimle günlerce cevap beklemem gerekebilir bankadan kaynaklı sorun yaşadınız diyor iyi de banka ödemeyi yaptı bankada nasıl bir sorun var bu aşamada. Banka kafasına göre iade neden yapsın Ajet firmasından bilet alırken 2 kere düşünmek lazım iade süreçleri vs demek ki son paramızla bilet alsak yüksek miktarda süreç günlerce sürecek saçma her aradığımda farklı bilgiler vermeleride çok saçma. Önermiyorum kimse mağdur olmamalı.

18 Ağustos 2024 23:53

R

Nadide sonucu yetersiz buldu

Ajet Ten Bilet Aldım Ama Görünmüyor

Nadide
18 Ağustos 2024 19:16

Ajet Kredi Kartımdan Para Çekti Ama Bilet Rezervasyonu Yapmadı.

Selin
09 Ağustos 2024 00:57

Gülşah
28 Mayıs 2024 18:38
Nurten sonuçtan hiç memnun değil

Nurten
20 Ocak 2025 14:22
Bilet İadesi Onaylandı Ama Para İadesi Yapılmadı
Senay sonuçtan hiç memnun değil

Ajet Para İki Kez Aldı Biletleme Yapmadı

Senay