Asuman sonuçtan hiç memnun değil

Ajet İle İtalya'dan Dönüşte Yaşanan Uçuş İptali Ve Mağduriyet

Ajet İle İtalya'dan Dönüşte Yaşanan Uçuş İptali Ve Mağduriyet
Asuman
07 Temmuz 2024 18:49

Ajet mağdurları arasına bende katildim. Fazlasıyla şikayet olduğundan eminim. İtalya dan döneceğimiz gün havalimanında uçağın iptal olduğu bilgisi kulaktan duyma olarak bize iletildi. Resmi bir açıklama bir mail ya da mesaj ulaşmadı tarafımıza. 6 saat limanda bekledik. Uçuş ertesine güne kaldı. Tam bir sefillik idi. Sıraya girdik tartışmalar sonrası nihayet uçuşa yarım saat kala işlemlerimizi bitirdik. Tam bir maraton ile uçağa çok zor yetiştik. Haklarımızı farkındayız tazminat talebimizi iletmemize rağmen ajet ten cevap alamıyoruz.

26 Temmuz 2024 16:11

Ajet tazminat ödememizi yapmıyor. Öncelikle bizleri doğru bilgilendirmiyorlar sonrasında doğru yöntemi başkalarından öğreniyorsunuz ve yapıyorsunuz fakat yine de üzerinden onca zaman geçmesine rağmen paralarımız ödenmiyor. Havalimanında onlar yüzenden yaşadığımız sefilliği unutamıyorum. Bir de üstüne vermeleri gereken tazminat ödemesini geciktiriyorlar. O kadar da rahatlar ki şikayetlere geri dönüş bile yapmıyorlar. Sıfır müşteri memnuniyeti. Bundan sonra asla ajet i tercih etmeyeceğiz ve ettirmeyeceğiz.

profile profile

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren

27 Ekim 2024 02:52
Berra sonuçtan çok memnun

Berra
26 Aralık 2024 17:25
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
04 Temmuz 2024 13:52