Celal
15 Nisan 2024 16:50

VF4178 uçuş numaralı Ankara Esenboğa-Şanlıurfa uçuşunda, 1,5 saat önce check-in yapmamıza rağmen, bagaj teslim sırasında aşırı yoğunluk ve yetersiz personel nedeniyle bagajlarımızı teslim edemedik. Sonuç olarak, 45 dakika öncesinden yapılması gereken bagaj teslimi 2 dakika geç kalınca, valizlerimizin alınamayacağı bildirildi. Sırada bekleyen onlarca yolcunun mağduriyeti göz ardı edilerek, biletlerimizi yeniden almamız istendi. Seferin yolcu sayısını kontrol ettiğinizde, check-in yapan ancak uçağa yetişemeyen onlarca yolcunun olduğunu görebilirsiniz. O kadar kişinin muhatap arayışı ve sonunda kimseyi bulamaması, marka değerinizi olumsuz etkiledi. Yeni bilet almaya yönlendirildiğimde, gidiş-dönüş olarak aldığım biletin, kaçırdığımız uçuşun dönüş bileti için de ekstra ücret talep edilmesi kabul edilemez. Mecburen aldığım yeni uçak bileti ve dönüş için ödediğim ekstra ücret, hizmet alamadan firmanıza ödetilen ücretlerdir. Tüm ses kayıtları ve saatlerin tespiti, check-in saatimizin belirlenmesi, bagaj sırasının görüntüleri ile bu yoğunluğun bizden kaynaklanmadığını tespit etmenizi ve zararımızın giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde yasal sürece başvuracağımdan emin olabilirsiniz.

profile profile

Nesligül sonuçtan hiç memnun değil

Nesligül
18 Nisan 2024 11:47
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Vaktinde Gelmeme Rağmen Uçağa Alınmadım Mağdur Edildim

Mert
19 Temmuz 2025 06:51

Pars
19 Haziran 2024 22:05
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Hacer
25 Eylül 2024 10:46