Airfel Ürünün Garantisi Olmasına Rağmen "Garantisi Yoktur" Diyor!

20 Mayıs 2024 16:344.965

Yeni satın aldığımız evde önceden taktırılmış olan Airfel Maestro Smart marka son model bir kombi mevcut. Bu kombinin çıkış tarihine bakınca henüz 2 yıldır üretilen bir model olduğunu görüyorum ve 5 yıl garanti süresinin olduğu yazıyor. Dolayısıyla bu ürünün hala garantisi olmasını beklersiniz değil mi?
Defalarca kez Airfel yetkili servisini arayıp barkoddaki seri numarası ile sorgulama yaptırdığımda bu ürünün garantisi yoktur cevabı ile karşılaştım.
2 yıllık bir modelin 5 sene garantisi var ise, nasıl bu ürünün garantisi olmadığı cevabı ile karşılaşıyorum lütfen birisi bana izah edebilir mi?
Müşteri temsilcilerinin bilgisizliği ise cabası.

21 Mayıs 2024 08:20 (Şikayetten 15 saat sonra)

23 Mayıs 2024 08:33

Aradılar ama hala bir çözüm sunamadılar. Bu kombiyi taktıran eski ev sahibi ile iletişime geçtim. Adam ek süre alıp kombinin garantisini 7 sene yaptığını söyledi. Ona rağmen hala garantisi yoktur diyorlar. Airfel alacaksanız 2 kere düşünmek lazım.

27 Mayıs 2024 15:57

Hala herhangi bir çözüm sunmadılar. Sözde 3 sene garantisi olan ve henüz takılalı 1.5 sene geçmiş olan bu ürünün "garanti" kaydını bulamadıkları için sorunu özel servise çözdürmek zorunda kaldım. Bu ürünün montajını yetkili bir servis yapıyorken garantisini nasıl başlatmıyorlar gerçekten akıl alır gibi değil. Kaldı ki bu kombiyi taktıran eski ev sahibi ekstra ücret ödeyerek garanti süresini 7 yıla çıkartmış. Airfel'in bir daha uzağından yakınından geçmeyeceğim.

Daikin Airfel Kombi Wi-Fi Termostat

Meltem
Meltem
3 Ekim 2023 13:158.362

"Pozitif bir yaklasimla, kısa sürede problemimi çözdüğünüz için ilgili tüm çalışanlarınıza teşekkürler."

Airfel GM Garanti Kapsamında Ürün Gönderim Aksaklığı

Muhammed
Muhammed
5 Aralık 2023 12:127.068

"O dönem çağrı merkezi yetkilisinin aktardığı, ismini hatırlayamadığım lakin yönetici olduğunu düşündüğüm bir bayan konuyla şahsen ilgileneceğini belirterek mağduriyetimi birkaç gün içinde giderdi."

Airfel Kombi Arızaları Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Ahmet
Ahmet
21 Kasım 2024 16:455.372

3 yıl önce Airfel marka Maestro Smart Premix kombi aldım. Her yıl bir arıza sorunu ile karşılaşıyorum. Bu yılda yine kış...

Garanti Kapsamındaki Kombime Ücretli Tamir Dayatılıyor Cihaz Çalışmıyor

Erdi
Erdi
22 Ağustos 2025 20:153.984

Airfel Maestro Smart Premix kombimizi yaklaşık 1 yıl önce Trendyol üzerinden satın aldık. Satın alırken 5 yıl koşulsuz ş...

Airfel Sıfır Kombi Arızalı Çıktı

Emre
Emre
11 Mayıs 2024 10:154.990

Bir ay önce sıfır olarak satın aldığım Maestro Smart marka kombi, kurulumun...

Tümünü Gör
Airfel Klimanın İade Alınması Ya Da Başka Bir Seri İle Değiştirilmesi

Airfel Klimanın İadeAlınması Ya Da Başka Bir Seri İle Değiştirilmesi

Ayşegül
Airfel Klima Dış Ünite Sesi

Airfel Klima DışÜnite Sesi

Ayşenur
Airfel Kombi Sürekli Arıza Veriyor, Basınç 2 Günde Düşüyor Borularda Sızmalar!

Airfel Kombi SürekliArıza Veriyor, Basınç 2 Günde Düşüyor Borularda Sızmalar!

Sürekli Bozulan Airfel Kombi 1167 Sorunumuzu Kimse Çözmüyor!

Sürekli BozulanAirfel Kombi 1167 Sorunumuzu Kimse Çözmüyor!

Ali
Airfel 12 Binlik Bir Klima Odayı Isıtmıyor 15 Metre²

Airfel 12 Binlik BirKlima Odayı Isıtmıyor 15 Metre²

Şahnur
Airfel Kombide Anahtar İşareti Var Suyu Isıtmıyor!

Airfel KombideAnahtar İşareti Var Suyu Isıtmıyor!

Şener

Öne ÇıkanKonular

Maestro Smart Premix 28 kW (A2CPP028) Logo
Airfel
Maestro Smart Premix 28 kW (A2CPP028)
Detaylı İncele