Tuğçe
12 Mayıs 2024 23:11

Merhaba, Mart ayında Airbnb üzerinden dört kişilik müstakil bir villa kiraladık iki haftalığına. Daha sonra işlerimizdeki değişiklikten dolayı rezervasyon süresini bir haftaya düşürdük. Toplam tutar 56 bin TL idi ve 39 bin TL'sini önden göndermiştik. Rezervasyon tarihimize üç hafta kala hesabıma giriş yapamadım. Yeni bir hesap açarak ev sahibi M*** Bey ile iletişime geçtim. M*** Bey, rezervasyonun bizim tarafımızdan iptal edildiğini ve bize kaba bir mesaj atıldığını, bu nedenle bizi misafir etmek istemediğini dile getirdi. Bu durumun benim tarafımdan veya telefonumdan yapılmasının imkansız olduğunu, mesajın saati ve gününün belirli olduğunu ve evin sadece o günler için tutulduğunu öğrendik. Siteden tekrar kontrol ettiğimizde, rezervasyonun bizim tarafımızdan iptal edildiği görünüyordu ve paramızı geri alamıyorduk. Ödediğimiz tatilin keyfini çıkaramıyoruz ve Airbnb'nin güvenli bir site olmadığı sonucuna varıyoruz. Hesabımın hacklendiğini düşünüyorum ve bu ya sistemin ele geçirilmesi ya da ev sahibinin bize oyun oynaması olabilir. Ne yapmamız gerektiğini bilemiyorum ve destek rica ediyorum.

Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan

Yusuf sonucu yetersiz buldu

Yusuf
21 Nisan 2025 01:04
Yanlış Kapı Şifresi Ve İlgisiz Destek: Airbnb Mağduriyeti
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2025 16:14
Depozito İadesi Sorunu Ve Yanıltıcı İletişim
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Airbnb Deki Yanlış Yönetim, Adil Olmayan Kararlar

09 Haziran 2024 15:07