Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Yardım Parası Şikayet

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Yardım Parası Şikayet
13 Mart 2024 12:31

Aile destek programı için Ocak ayında başvuru yaptım ve onaylandığını görüyorum; ancak herhangi bir ödeme yapılmadı. Eğer para yatırılmıyorsa, neden onaylandığı konusunda bilgilendirilmek istiyorum. Her gün PTT üzerinden hesabıma para transferi olup olmadığını kontrol ediyorum, ancak hiçbir ödeme gözükmüyor. Ödemenin ne zaman yapılacağı ve yapılıp yapılmayacağı konusunda bilgi almak istiyorum.

Elif
Elif

Hemen para yatmaz ayın 8 i veya ayın 10 u arası yatar. Size yeni çıkmışsa eğer Nisan da e devlet üzerinden PTT üzerinden yapılan aktarmalar yerini kontrol edin. Oraya yatar. Ayrıca bilgi almak için sosyal destek hizmeti bilgilerimi sorgula arama kısmına yazın e devletten orada ne zaman para yatacağı yazar

Tuğba
Tuğba

E-devlet üzerinden PTT ödemeleri olarak arama butonuna yazın. Kendi herhangi şahsi bir banka hesabınızı kontrol ediyorsanız göremezsiniz. Herhangi bir hesabınıza gelmesi için hesabıma aktar yapıp IBAN giriyorsunuz. Yani başvuru yaparken yazdığınız ibana gelmez para.

Ayşe
Ayşe

İyi Günler buse hanim. 3 senedir E-Devlet'ten başvuru yapıyorum asla çıkmıyor. Siz ne yazmıştınız mümkünse söyleyebilir misiniz

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Aile Destek Programı
Aile Destek Ödemesi