Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Agesa Hayat Emeklilik, Yatırmış Olduğum Bakiyeleri Ödemiyor.

19 Eylül 2024 18:07

Agesa Hayat ve Emelilik üzerinden Akbank şubesinde Çalışanların önerisi üzerine şubat 2023 Tarihinde Hayatıma yatırım Sigortası (Birikim ve Koruma-B270649 No' lu Police) ürününe başlangıç yaptım. Her ay tanımlı kredi kartım üzerinden 102 Dolar şeklinde otomatik çekilerek birikime başladım. Aralık 2023 ayına kadar düzenli bir şekilde ödemelerim gerçekleşti. Bu esnada aynı zamanda yurt dışında yaşamaktaydım. Aralık ayında tanımlı olan kredi kartımın süresi dolduğu için yeni kart gönderimi olduğundan 3 ay boyunca çekim yapamıyor Agesa birikim hesabı için. Ve Anlaşmış olduğum Hayata yatırım Sigortasını iptal edip yaklaşık 800 Dolar bakiyeme el koyarak ne geçmişe dönük ödemelerimi tamamlatıyor ne de yatırmış olduğum bakiyemi geri veriyor. Her türlü kampanya için sürekli mail atan Agesa hiçbir şekilde bilgilendirme yapmıyor 3 ay boyunca. Kayıtlı olan telefonuma da hiçbir şekilde bilgilendirme yapmıyor. Özellikle yurt dışında olduğumu, iletişimde eksiklikleri olduğunu belirtmeme rağmen müşteri temsilcileri işleminiz iptal olmuştur şeklinde bilgi verip kapatıyor. Çok uzun yıllardır Akbank kullanıcısı olarak yaşadığım bu mağduriyet ve saçmalık beni farklı bankalara geçiş yapmamı sağlamıştır. Agesa Hayat ve Emelilik ile Yaşadığım durum düpe düz oyundur. Mağduriyetimi iletmeme rağmen benim tarafımdan kaynaklanmadığı halde bir çözüm sunma zahmetinde dahi bulunmadılar. Şikayetime ilgili ekip tarafından bir çözüm bulunmasını rica ediyorum.

20 Eylül 2024 09:19 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla,   AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş.

20 Eylül 2024 17:50

Oğulcan sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 17:20
audioplayer-icon

25 Şubat 2024 05:48

Agesa Hayata Yatırım Sigortası

22 Ağustos 2023 18:08
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2025 12:38