11 Mayıs 2024 15:04865
Kerem'in Teşekkür Mesajı
Parçaları evime ücretsiz bir şekilde gönderdiler. Adore Mobilya'ya teşekkür ederim.

2 yıl önce aldığım Flat Duo 2 Katlı Geniş Ayakkabılığın köşelerindeki vida tutma yerleri artık vidaları tutamıyor. Elektrik bantlarıyla, çift taraflı yapışkanlarla tutturmaya çalışsam da nafile artık kapakları bile açamıyoruz. 2 katın 2 köşesi de aynı durumda. Araştırsam da yedek parçasını bulamadım. Neyse maliyeti ödemeye hazırım, yardımcı olursanız sevinirim.

11 Mayıs 2024 19:36 (Şikayetten 4 saat sonra)

Kerem E. Ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür eder, yaşamış olduğunuz sıkıntı için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Başvurunuz değerlendirme sürecine alınmış olup, kısa süre içerisinde ilgili birim yetkililerimiz tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla.

27 Mayıs 2024 15:15

Kerem E. Adore Mobilya ürünlerini tercih ettiğiniz ve markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için  teşekkür ederiz. Talep etmiş olduğunuz yedek parçalarınız 27.05.2024 tarihi itibari ile MNG Kargo'ya teslim edilmiş olup takip bilgileriniz e-posta adresinize iletilmiştir. Saygılarımızla.

Kerem
31 Mayıs 2024 11:23

31 Mayıs 2024 11:42

Kerem E. Adore Mobilya ürünlerini tercih ettiğiniz ve markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için  teşekkür ederiz. Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti ve görüşleriniz markamız için çok değerlidir. Sizlerden gelen geri bildirimler ürün ve hizmetlerimizin geliştirilmesi sürecinde bize rehberlik etmektedir.  Saygılarımızla.

Adore Ayakkabılık Plastik Kırıldı. Yedek Parça Lazım

2 Temmuz 2024 00:011.023

"Adore Mobilya sorunu çözdü, çok teşekkürler. Yedek parçalar geldi, ücretsiz gönderdiler. Teşekkürler 🙏"

12 Ağustos 2024 23:50997

"Teşekkür ederim. Arayan müşteri temsilcisi çok ilgiliydi. Sorun çözmeye odaklıydı. Ürün ile ilgili yedek parça göndereceklerini söylediler. Sorunum çözüldü."

30 Eylül 2025 10:46459

"Müşteri hizmetlerinden aradılar, ürünün yedek parçasını temin edip ücretsiz bir şekilde adresime kargo ile göndereceklerini belirttiler. Aynı zamanda başka bir problem olursa yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. Hızlı bir şekilde aksiyon alıp, müşteri mağduriyetini gideren ve ürünün arkasında duran böyle firmaları tüketiciler olarak umarım daha sık görürüz. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum."

Kırılan Parça İçin Dönüş Yapılmadı, Mağduriyetim Giderilmedi

3 Mayıs 2025 01:55352

Flat duo 3 katlı ayakkabılık aldık, birkaç senedir severek kullanıyoruz. Kapakları tutan plastik aparat kırıldı. Parasıy...

15 Aralık 2023 15:001.515

"Şikayetim ile ilgili olarak firma tarafından arandım ve şu durumda makul sayılabilecek bir çözüm önerisi sunuldu. Kendilerine ilgilendikleri için bu platform aracılığı ile teşekkür ederim. Mağduriyetim henüz çözülmedi fakat servisleri aracılığı ile ürünün yeniden montajı için gün verdiler. Şikayetim net olarak sonuçlandığında tekrar güncelleme yapacağım."

Tümünü Gör
Adore Mobilya Ürün Teslimatı Sağlanmıyor!

Adore MobilyaÜrün Teslimatı Sağlanmıyor!

Kürşat
Adore Köşe Takımı Yaslanma Yeri Kırıldı!

Adore Köşe TakımıYaslanma Yeri Kırıldı!

Yalçın
Adore Mobilya Ayıplı Ürün - Balans Problemi - İade Talebim Reddedildi!

Adore MobilyaAyıplı Ürün - Balans Problemi - İade Talebim Reddedildi!

Samet
Adore Gaming Throne Oyuncu Koltuğu Kırıldı