Adore Gaming Profesyonel Koltuk

Ömer
25 Mart 2024 16:553.064

Adore Gaming Epic Profesyonel Oyuncu ve Yönetici Koltuğu.
Adore Gaming T0 Next Generation
Adore Gaming Ace Ultra Ergonomik Oyuncu ve Yönetici Koltuğu
Ürünü Adore mağazasından yaklaşık iki hafta önce aldım. Üründen şikayetimi kurulum günü mağazaya bildirdim ve kurulum yapan ekibe de aynı şekilde belirttim. Ürünün bel kısmında hata olduğunu ve sabitleme mekanizmasının çalışmadığını, mekanizma kısmından ses geldiğini belirttim. Gene aynı şekilde bel kısmında kalite problemleri de bulunmakta. Yaklaşık fiyatı 15.500TL olan üründe bel kısmı sağa sola sallanmakta ve destek kısmı kontrol dışı çalışmakta belimi rahatsız etmekte. Belimi rahatsız ettiğini yani kullanıcısı olduğum üründen rahatsızlık duyduğumu özellikle belirtiyorum, ürünü denedim ve internet mağazasında görüntüledim fakat ürünün rahatsızlık verdiğini maalesef kurulum yapıldıktan sonra anladım. Çünkü çalışmayan mekanizmalar maalesef mağaza da fark edilemeyebiliyor ve internetten detaylı araştırdığımda bu özelliğin var olduğunu görüyorsunuz.
Şikayetlerimin ardından firmadan tarafıma video gönderildi ve öyle bir mekanizma olmadığı çalışmamasının da mümkün olmadığı belirtildi. Ama tesadüftür ki internette bile videosu var. Ürün sanki bana hibe edilmiş gibi mağaza politikası gereği asla geri iade alınamıyor ve memnuniyetsizliğim giderilmiyor.
Sorunumun çözülmesini ürünün iade sağlanmasını talep etmekteyim.

25 Mart 2024 17:03 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Ömer I. Ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür eder, yaşamış olduğunuz sıkıntı için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Başvurunuz değerlendirme sürecine alınmış olup, kısa süre içerisinde ilgili birim yetkililerimiz tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi aşağıda yer alan irtibat kanallarımızdan iletebilirsiniz. Saygılarımızla.

Yorumlar(5)

Benzer Şikayeti Var
25 Aralık 2025 12:55

Sakın almayın pişman olusunuz

Barış
Barış
20 Eylül 2024 01:38

Merhaba arkadaşlar, bende bu koltuğu internetten sipariş ettim maalesef oturduğum bölgede deneyecek imkanım olmadığı için deneyemedim. Sizin uzun kullanımda bu şikayetler harici deneyimleriniz nasıl? İsimden dolayı uzun sureler bilgisayar başımda oturuyorum o yüzden rahat bir koltuk arıyorum. Önerileriniz var ise kurulum yapmadan iade edeceğim Çünkü Adore'nin iade politikası aşırı saçma uğraşmaya gerek bile yok :)

Yavuz
Yavuz
19 Mayıs 2024 23:53

Ömer bey merhaba bende bu koltuğu mağazada denedim aynı şekilde bel mekanizmasını kontrol eden çevirdiğiniz şey işlevsizdi. Görevliye sordum oda tam olaya hakim değildi sanırım kem küm edince almaktan vazgeçtim. Bel ve sırt problemi yaşıyorum dolayısıyla böyle ortopedik bir koltuk arıyorum uzun süreli kullanımdaki tecrübeniz nedir memnun musunuz koltuktan.

Nurhayat
12 Aralık 2023 02:27850

Koçtaş uygulaması ile Adore firmasından yönetici koltuğu sipariş verdim, demonte olarak teslim edildi. Doğal olarak kuru...

Tümünü Gör
Adore Köşe Takımı Yaslanma Yeri Kırıldı!

Adore Köşe TakımıYaslanma Yeri Kırıldı!

Yalçın
Adore Mobilya Ayıplı Ürün - Balans Problemi - İade Talebim Reddedildi!

Adore Mobilya AyıplıÜrün - Balans Problemi - İade Talebim Reddedildi!

Samet

Adore Mobilya ÜrünSevk Tarihleri Külliyen Yalan

Adore Mobilya Ayakkabılık Parça Temini

Adore MobilyaAyakkabılık Parça Temini

Güven
Adore Ofis Koltuğu Parça Tedariği Adı Altında Ürün Satmaya Çalışıyor!

Adore Ofis KoltuğuParça Tedariği Adı Altında Ürün Satmaya Çalışıyor!

Öne ÇıkanKonular