Ömer sonuçtan memnun

Adore Mobilya'dan Aldığım Oyuncu Koltuğunda Büyük Hayal Kırıklığı

Adore Mobilya'dan Aldığım Oyuncu Koltuğunda Büyük Hayal Kırıklığı
12 Aralık 2024 18:54
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Sandalyenin alt grubu tekrar gönderildi. Teşekkürler.”

Adore Mobilya web sitesinden almış olduğum "Adore Gaming Epic Profesyonel Oyuncu ve Yönetici Koltuğu" 29.11.2024 tarihinde tarafıma teslim edildi. Sandalyeyi kurup kontrol ettiğimde geriye yatırma kolunun kırık olduğunu gördüm. Akabinde ilk 1 saat içerisinde mail attım ancak dönüş alamadım. Uygun bir fırsatta tekrar iletişime geçerim diyerek konuyu öteledim ancak sandalyenin tüm mekanizmalarında daha 1 hafta olmadan boşluklar oluşmaya başladı. Yaslanıyorsunuz tak tuk ediyor, oturuyorsunuz aynı şekilde tak tuk ediyor. Bu fiyata satılan bir sandalye için gerçekten hayal kırıklığı.

İlk kurduğumda bu boşlukların olmadığını belirtmek isterim, tamamen mekanizmanın kalitesizliğine bağlı deforme olmasından. Web sitelerinde günde 8 saat 2 yıl garanti denmiş ancak 1 haftayı çıkartamadı.

Ben bu sandalyeden yeterince soğudum, benden alınıp paramın iade edilmesini istiyorum. Öyle olana kadar da bu gönderiyi silmeyeceğim. Aksi halinde de tüm bilgisayar forumlarında konuyu özetler başlıklar açacağımı belirtmek isterim.

Bu şikayeti yazdığım sırada daha 14 gün bile dolmadı, tamamen hayal kırıklığı.

13 Aralık 2024 05:52 (Şikayetten 10 saat sonra)
18 Aralık 2024 11:51

Herhangi bir şekilde iletişime geçen olmadı. Sizlere tavsiyem Adore mobilyadan sandalye almayın çünkü mekanizma kalitesizliğinden dolayı ilk haftadan boşluklar oluşmaya başlayacak. Bu sadece benim yaşadığım bir problem değil, önceki kayıtlara bakarsanız aynı sandalye için benzer şikayetler göreceksiniz. Daha önce IKEA sandalyem vardı, ikinci el alıp senelerce kullandım. Türk malı alalım dedik, hata etmişiz.

24 Aralık 2024 10:50

Sandalyenin alt grubu tekrar gönderildi. Teşekkürler.

24 Aralık 2024 11:24

Muhammed
Muhammed

Kronik Sorun mu var. Ben de aynı maalesef

Buğra sonucu yetersiz buldu

Adore Gaming Elite Oyuncu Koltuğu Kısa Sürede Arızalandı, Garanti Desteği Bekliyorum

11 Mayıs 2025 01:05
Veli sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 17:55
Adore Mobilya Ayıplı Ürün Mağduriyeti