Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Acer Servis Sorunları Ve Yüksek Ücret Şoku!

Cemil
23 Kasım 2024 20:44

Acer Nitro 5 model bilgisayarım durduk yere kendini çok sık aralıklarla yeniden başlatmaya başladı ve yeniden başlattığı zaman no bootable device hatası veriyordu. Acer destek sayfasına yazdım, bilgisayarı servisimize gönderin servisimizde incelenmesi gerek denildi. Gönderdiğim bilgisayarın garantisinin bitmesine 5 ay vardı. 3,4 gün hiçbir iletişime geçilmediğinde ben aradım. Servis danışmanının söylediği şey "aradığınız iyi oldu" bilgisayarın garantisi kendi sistemlerinde bitmiş görünüyor ve bilgisayar ulaştığından beri kenarda bekletmişler, arama zahmetine bile girecek bir kişi bile olmamış. Faturayı gönderip garantiyi çözdükten sonra bilgisayar onarıma alınmıştır. SMS"i aldım. Acer sitelerinde onarım tamamlandığı zaman bilgilendirme mail"i alacaksınız demesine rağmen hiçbir mail SMS almadım. Hatırlayamadığım bir numara aradı ve telesekretere kaydedilen ürününüz kargo şubesindedir almanız gerekmektedir dendi. Bilgisayarı alıp içine koyulan servis fişini okuduğum zaman mağduriyeti gördüm. Kasa ve ana kart üzerinde sıvı teması göründüğünden dolayı garanti dışıdır verilen fiyat kabul edilmediğinden bilgisayar işlemsiz iade edilmiştir yazılmış. Beni arayıp fiyat teklifi eden veya durum hakkında bilgi veren kimse olmadı. İşin garibi nemli bez harici cihaza suyun "s" si bile değmedi. Mağduriyetin kaynağı bilgisayarın işlemsiz iade edilmesi değil, güncel fiyatla sıfırı 35 bin tl olan bilgisayara servis ücreti tam olarak 45.685 TL yazılmış olması. Bilgisayarı aldığım zamanda full batarya gönderdiğim bilgisayarın bataryası boştu yani bilgisayarı açık halde biraz kurcalamışlar Kullandığım bilgisayarda ve aynı modeli alan arkadaşlarımda kronik sorunlar bitmiyor. İlgisizliğin ve kullanıcı memnuniyetsizliğin adresi Acer.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yetkisiz İşlem Ve Yüksek Ücretle Bilgisayarımın Garantisi Bozuldu, Mağdur Edildim

Yusuf
01 Kasım 2025 00:38
Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

Acer Nitro5 Servis Sorunları Ve Yanıltıcı Sıvı Teması İddiası

Zeynel
13 Şubat 2025 16:17
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Acer Nitro 5 Garanti Dışı Sıvı Teması Gerekçesiyle Yüksek Onarım Ücreti Talebi

Muhammed
26 Ağustos 2025 20:34

Berkay
22 Mart 2024 13:06
Acer Garanti 2 Aya Yakin Suredir Bilgisayarımı Yapmayıp Beni Oyalıyor
Acer Garanti 2 Aya Yakin Suredir Bilgisayarımı Yapmayıp Beni Oyalıyor
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
05 Ekim 2023 00:03