Semih sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

1win Paramı 7 Gün Sonra Yatıracakmış!

24 Aralık 2023 16:26

23 Aralık 2023 19:19

Ya buna bir çözüm bulun 500 TL hesabıma atın öyle olmaz ya yedi gün nedir ya dalga mı geçiyorsunuz dolandırıcı mısınız

Ek
23 Aralık 2023 19:18

Efendim para yatırım yaptım 10 saat oldu daha hesap düşmedi bu site dalgamı geçiyor dolandırcımn ya paramı ya hesabım atın ya da 1win_en hesabıma atın Ya dünden beri de bekliyorum ya böyle bir şey olur mu ya 24 saat oldu ya da hesaba düşmedi hesaba düşmüyorsa o zaman IBAN atayım benim benmazsın yok yedi gün sonra diyorlar.

profile profile profile
23 Aralık 2023 19:21

Hesaba para attım 500 TL 1win sitesi diyor yedi gün sonra hesaba düşer öyle bir şey vermiyor ben bir gün istedi oynuyorum hiç öyle bir şey yok

23 Aralık 2023 19:22

Sonra konuşuruz efendim

24 Aralık 2023 18:00 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba! Yatırımınız, oyun hesabınıza başarıyla yatırıldı. Bu bilgileri kendiniz "Detaylandırma" bölümünden kontrol edebilirsiniz. Bu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Saygılar, 1win Ekibi.

Boşuna bekleme kardeşim vereceklerini sanmıyorum aynısı benimde başıma geldi. Her yer yazın kimse mağduriyet yaşamasın bu siteye yatırım yapmayın.

5.000 TL Transferim İşlemde Takıldı

Gökhan