Zurich Sigorta Bana Sorulmadan Eşya Sigortası Yapılmış!

Zurich Sigorta Bana Sorulmadan Eşya Sigortası Yapılmış!
18 Aralık 2023 14:44

Geçen sene Aralık ayında ING Bank'tan 50.000 TL kredi çektim. Kredi çektiğimde eşya sigortası ve hayat sigortası yapılmıştı. Bu sigortaları yapmak zorunda değildim. Bu sene Kasım ayında bana sorulmadan hesabımdan 1140 TL daha kesilerek poliçem yenilenmiş. Bu sigortayı yapmak zorunda değilim ve bu konuda mağdur edildim. Sigortacılık mevzuatı ile ilgili Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tebliğleri ve 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği krediye bağlı yapılan sigorta için, sigortalının talebi olması halinde poliçe iptali ve ilgili tutarın müşteri hesabına iadesi söz konusudur. Sigortamın iptal edilerek tutarın hesabıma aktarılmasını rica ediyorum. Zurich Sigorta ile ferdi kaza poliçesi yapılmış ama yıllık olduğu belirtilmemiş. Ben ikinci yılda yeni ferdi eşya poliçesi yapıldığını öğrenince kesinti yapıldığını fark ettim. Kredi çekerken bana oradaki personel, kredi ödemeniz bittiğinde kredinizden yapılan tüm kesintilerin hesabınıza ödeneceğini belirtmişti. Bu yaşadığım mağduriyetin tarafınızca düzeltilmesini talep ediyorum.
Poliçe No: 27515063

18 Aralık 2023 14:52 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sayın Sigortalımız, İletmiş olduğunuz talep değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ZURICH SİGORTA A.Ş. Müşteri Deneyimi ve Memnuniyeti Departmanı

18 Aralık 2023 16:58

Sayın Sigortalımız, 18.12.2023 tarihindeki görüşmemize istinaden tarafınıza gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, ZURİCH SİGORTA A.Ş

Hüseyin sonuçtan çok memnun

28 Ocak 2024 13:30
"Teşekkürler"

Krediye Bağlı Zorunlu Hayat Sigortası Kesintisinin İadesini Talep Ediyorum

01 Eylül 15:39
krediye-bagli-zorunlu-hayat-sigortasi-kesintisinin-iadesini-talep-ediyorum-1.jpg

İzinsiz Eşya Sigortası Poliçesi Düzenlenmesi Ve Ücret Talebi

29 Eylül 20:21