Berna sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 18:07

23.03.2024 tarihinde saat 17:00 sularında Zorlu Center metro girişinde güvenlik cihazından geçerken saygılı bir şekilde telefonumu ve çantamı bıraktım. Cihazın alarm verdiği söylendi ve görevli hanımefendi benden tekrar geçmemi istedi. İkinci kez geçmeme rağmen alarm devam etti ve üzerimde bir şey olup olmadığı soruldu. Takılarım olduğunu belirtmeme rağmen yine cihazdan geçmem gerektiği söylendi. Takip edilerek başka bir kapıdan geçmem istendi. İki kez geçtiğim güvenlik noktasından ve kulağımdaki küpelerin metal dedektörünü etkilemesine rağmen, ne yapmam gerektiğini anlayamadım. Bu kadar yoğun müşteri kapasitesine sahip bir alışveriş merkezinde, insanların herkesin önünde suçlu gibi hissettirilmesi, merkezin itibarını olumsuz etkiliyor. Diğer alışveriş merkezlerinde böyle bir sorun yaşamazken, defalarca ziyaret ettiğim, alışveriş yaptığım ve yemek yediğim bu alışveriş merkezini artık ziyaret etmeyeceğim. Ayrıca, görevli hanımefendiden şikayetçi olacağım çünkü yapılan davranışlar hiç hoş değildi. Sonuçta müşteri olarak geldiğim bir yerde böyle bir muamele görmemeliyim.

Muhammet
Muhammet

Öncelikle sizin fotoğraf çekmeniz suçtur kimse güvenlik fotoğrafı çekmez ve bu yanlış bir durum tabii ki şikayetiniz varsa edebilirsiniz ama fotoğraf için gereken işlemler başlatılacak

Berna
Berna

İstediğiniz işlemi başlatabilirsiniz avukatlarım devreye girer benim yaşadığım bir mağduriyeti her yere paylaşabilirim iyi günler.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Zorlu Center İstanbul Güvenlik Görevlisi Şikayeti

02 Haziran 2024 13:13