Metrogarden AVM Güvenlik Görevlileri Tavrı

23 Ocak 2024 11:39

22.01.2024 tarihinde saat 17.00 civarında Metrogarden alışveriş merkezine giriş yapmak üzere eczanenin bulunduğu kapıdan içeriye girmek istedim. 'X-Ray cihazı arızalı, lütfen çantanızı açarak kontrol etmemize izin verin' şeklinde bir taleple karşılaştım. Ben de kişisel eşyalarımın gizliliğine dikkat çekerek çantamın kontrol edilemeyeceğini ifade ettim. Güvenlik görevlisi oldukça kayıtsız bir tavırla 'Çantanızı açmıyor musunuz? ' diye sordu. Ben de onlara çantamın Elle kontrol edilmesini önerdim. Ancak güvenlik görevlisi, ellerindeki aletin silah veya bomba tespit edemeyeceğini söyleyerek bana doğru yaklaştı ve çantamı açmamı istedi. Ben de kendisine özel alanımın ihlal edildiğini ve hukuka aykırı bir işlem yapıldığını söyledim. Güvenlik görevlisi 'Müdürümü arıyorum, seni göstereceğim' şeklinde tehditkar bir ifade kullandı. Müdür gelince durumu anlatmaya çalıştım ancak o da olayı çözmek yerine agresif bir tutum sergiledi. Sonrasında beş güvenlik görevlisi etrafımı sardı ve yüksek sesle bağırarak üzerime yürüdüler. Hiçbiri sakin ve saygılı bir tavır sergilemedi. Güvenlik görevlilerinin davranışları ve iletişim tarzları oldukça kaba ve müşteri olarak değil, sanki bir suçluymuşum gibi muamele gördüm. Güvenlik personelinizin müşterilerle nasıl iletişim kurmaları gerektiği konusunda eğitim almasını öneririm. Bu türden kabul edilemez davranışlar yerine daha profesyonel bir yaklaşım sergilemeliler.

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Rize Şimal AVM Güvenlik Ve Güvenlik Amiri Hakareti!

06 Ocak 2024 01:29
Semra sonuçtan hiç memnun değil

AVM Güvenlik Personelinin Saygısız Tavırları

03 Kasım 2024 14:37
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Maltepe Park AVM Güvenlik Görevlisinin Dikkatsizliği Nedeniyle Eşyam Zarar Gördü

23 Temmuz 2025 22:06

30 Ocak 2024 12:29