Ziraat Katılım Bankası Troy Kart Talebi

10 Aralık 2024 09:401.535
Durak'ın Teşekkür Mesajı
Selamlar ilginize teşekkür ederim sorun kısa sürede çözüldü özellikle Zeynep Sema Güzelalp hanım efendiye ayrıca teşekkürlerimi borç bilirim.

Sayın ilgili mevcut kredi kartımı Troy yapmak için bir haftadır netice ve kartım hala basılmamış yakışmadı halbuki her talepte vakit kısa ve çözüm olurdu.

Reklamınız olumlu olmaz kanaatindeyim arz olunur. Aciliyet var. Bu hafta içi seyahate çıkacağım karttan yararlanamayacağımı bilmenizi isterim.

10 Aralık 2024 22:29

Selamlar sayın yetkili mevcut kredi kartımı Troy yapmak için talebim olumlu sonuçlandı kart basılıp kuryem nete verildi lakin 4 gündür bir haber yok iş için İstanbul'a geldim adresi Üsküdar olarak güncelledik perşembe köyüme döneceğim İstanbul içi bir haftadır getiremeyen kargo köye ne zaman getirir meçhul bu konuda ziraatkatılım maalesef duyarsız arz olunur.

10 Aralık 2024 09:46 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapılarak sonucu hakkında Bankamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizde değişiklik olması durumunda Şubelerimiz veya Müşteri İletişim Merkezimiz üzerinden güncelleme sağlayabilirsiniz Öneri, talep, teşekkür, itiraz ve şikâyetlerinizi web sitemiz, İnternet ve Mobil Şubelerimizde bulunan iletişim formlarından bize ulaştırabilirsiniz. Konuyu bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz. Saygılarımızla, Ziraat Katılım Bankası A.Ş.

Durak
10 Aralık 2024 10:38

İşte Ziraat katılım farkı anında görüntü lakin kartımın da aynı hızla elime ulaşmasını arz ederim çünkü perşembe seyahate çıkacağım kartım yanımda olsun'ki alışveriş yapabileyim arz olunur.

Durak
20 Aralık 2024 15:33

Ziraat Katılım Bankası Troy Kredi Kartı Vermiyor

10 Şubat 2024 16:263.495

Ülkemizde yerli ödeme sistemi olan Troy'a geçişte yoğun bir dönemdeyiz. Ben de yabancı menşeli olan iki markadan ayrılıp...

1 Destek2 Yorum

Ziraat Katılım Bankası Troy Ziraat Katılım Troy K. Kartı Vermiyor

17 Ocak 2024 16:121.610

Ziraat katılım bankasından Troy logolu kredi kartı talebim onaylanmasına rağmen hala sonuçlanmadı. Bu uzun süreçte mağdu...