Hakki sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Filo Farklı Araç Vermeye Çalışıyor

07 Haziran 2024 22:10

Ziraat filo kiralama şirketinden 2 (iki) ay önce kiraladığım Citroen c3 model suv araç için, Ziraat filo Ankara Çankaya Next Level AVM içerisinde hizmet veren Ziraat filo çalışanı tarafından aranarak 15.06.2024 tarihinde teslim edilecek Citroen c3 model suv araç yerine Renault Clio 2 model binek araç teslim edileceği bildirilmiştir. Fakat benim iki ay önce kiralama rezervasyonu yaptığım aracın Renault Clio 2 model araç olmadığını belirtmeme rağmen çözüm üretilmemiş ve mağdur edilmekteyim. Bu konuyu önce Ankara ili Çankaya ilçesi Tüketici Hakları'na, sonra da mahkeme yolu ile avukata bildirmeye hazırlanıyorum.

07 Haziran 2024 22:32 (Şikayetten 22 dakika sonra)
08 Haziran 2024 00:52

Citroen c3 için suv araç değil hatchback araç kategorisinde olduğunu söylemeye çalışıyorsunuz ve bana kabullendirmeye çalıştığınız araç Renault cilo2 vb. Binek araç modelini kabul ettirmeye çalışıyorsunuz fakat Renault cilo 2 ve Citroen c3 model araç aynı kiralama bedelinde değil müşterilerinizi aldatmaya yönelik davranışlarınız (Ziraat filo ) şirketinizin kalitesini ve güvenini düşürmeye yönelik bir davranış olduğu ortaya koymuş oldunuz Ben iki ay önce kiralamak için Citroen c3 aracına ödeme yaptım muadil bir araç dayatmasını tanımıyorum. Ankara Tüketici Hakem Heyeti'ne yazılı şikayetimi yapmaya ve sosyal medya platformlarda Ziraat katılımın bu tutarsız, güvensiz ve kalitesiz hizmetinizi her platforma taşıyacağımı bildirerek. Ziraat filo araç kiralama şirketinin tarafıma yapmaya çalıştığı haksız tutum ve davranışları maddi ve manevi zarara uğratılmama seyirci kalmayacağım gibi, başka insanlarında şirketiniz (Ziraat filo ) kaynaklanan bu olumsuz durumdan haberdar olması adına şikayetimi belirtmekteyim ben mağdur edilmeye çalışıyorum başkaları mağdur edilmesin. Bizi birbirimize bağlayan dürüstlük ilkelerinden yoksun bir şirket ile bu şekilde muhatap olduğuma utanıyorum.

10 Haziran 2024 18:03
ziraat-filo-farkli-arac-vermeye-calisiyor-2.jpg
ziraat-filo-farkli-arac-vermeye-calisiyor-1.jpg

Sonuç ne biliyor musunuz o bilet.com web sitesinde ticaret yapan Ziraat filo araç kiralama şirketi 08.06.2024 tarihinde iki ay önce ücretini ödeyerek kiralama yaptığım rezervasyonu benim bilgim olmadan iptal etmişler nedeni ise benim burda Ziraat filo şirketinden şikayet etmemi göstermekteler. Herkes bu şirketlerden alışveriş yaparken bana ve bir başkasına yapılmış haksızlıkları göz önünde bulundurması dileğiyle. Allah adaleti ile cezalandırılması dileğimle.

Taha sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 14:00

06 Ocak 2025 01:36